MUTLU BİR TÜRKİYE VE DÜNYA İÇİN ERDOĞAN YENİDEN CUMHURBAŞKANI OLMALIDIR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MUTLU BİR TÜRKİYE VE DÜNYA İÇİN ERDOĞAN YENİDEN CUMHURBAŞKANI OLMALIDIR

Giriş Tarihi: 21 Nisan 2018 - 23:03

Son Güncelleme: 21 Nisan 2018 - 23:03

24 Haziran 2018 Pazar günü Türkiye erken seçime gidiyor. Yapılacak seçimin milletimiz ve tüm dünya için hayırlı olmasını Yüce Allah’tan  niyaz ediyorum.

24 Haziran seçimleri sadece Türkiye için değil, tüm dünya için de önemli bir seçim…

Dünya devler  liginin birinci liginde oynayan bir Türkiye seçime gidiyor. Elbette ki bu seçim dost düşman bütün dünyayı ilgilendirecektir.

Seçimlerde elbette ki demokrasinin gereği olarak Cumhurbaşkanlığı için pek çok aday çıkacaktır.

Aday çıkması ve adaylara oy verilip verilmemesi herkesin hür iradesi ile karar vereceği bir durumdur. Hem demokrasi gereği, hem de milli terbiyemiz gereği bu durumlar saygı ile karşılanmalıdır.

Her Türk vatandaşının ve her seçmenin olduğu gibi, bizim de elbette ki taraf olduğumuz, kazanmasını istediğimiz bir adayımız vardır.

Bizim adayımız, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Dünyanın masum ve mazlum coğrafyaları da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinde yeniden Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmasını istiyorlar ve bekliyorlar.

Cumhurbaşkanımız  Sayın Erdoğan, 24 Haziran’da seçimi kazanırsa, bu seçimi masumlar ve mazlumlar kazanmış olacaktır. Bu seçimi dünyanın iyileri kazanmış olacaktır. Bu seçimi masumların gözyaşları kazanmış olacaktır. Bu seçimi İslam ve insanlık onuru kazanmış olacaktır. Çünkü; Sayın Erdoğan,  hayatı boyunca hep bu değerleri savunmuş, hep bu önemli değerler için mücadele etmiştir.

Demokrasi gibi, eşitlik gibi, adalet gibi, insanlık onuru gibi, İslamiyet gibi değerler uğrunda yıllarını harcayan bir lider olan Sayın Erdoğan’ın elbette ki yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi dünyada yüzyılın olayı olacaktır.

Türkiye’nin zayıflamasını, Türkiye’nin hastalanmasını, Türkiye’nin parçalanmasını, Türkiye’nin gerilemesini dört gözle bekleyenler elbette ki bu hastalıkların çaresi olan Sayın Erdoğan’ın kazanmasını istemeyeceklerdir.

Ama, artık Türk milleti uyandı. Gerçekleri gördü. Dünyada Türkiye için oynanan oyunları gördü.

Türk milleti ve İslam coğrafyası, her şeyden öteye; “One minute” ve “dünya beşten büyüktür” sözleriyle onurlu yaşamanın hazzını tattı.

Türk milleti başta olmak üzere İslam âlemi ve bütün dünya FETÖ denilen bir ahtapot örgütün elinden Sayın Erdoğan’ın basiret ve cesareti ile kurtuldu.

Recep Tayyip Erdoğan, yeni hükümet sisteminin de işlerlik kazanacağı 24 Haziran seçimlerini kazanırsa dünyanın şer güçleri mağlup olacaktır, dünya zalimleri perişan olacaktır. FETÖ gibi şer oluşumlar bir daha ortaya çıkamayacaktır.

Son zamanlarda tüm dünyada İslamiyet’i art niyetlerine alet edenlerin de önü inşallah Sayın Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesiyle kesilecektir. İslam üzerine oynanan oyunlar bozulacaktır.  “Kur’an, Sünnet, İcma-i ümmet” birlikteliğindeki “Doğru İslamiyet ve İslamiyete layık doğruluk” anlayışı bütün dünyaya gerçek  âlimler sayesinde yayılacak ve yaşanacaktır. Bu dönemde inşallah ümmetin iştiyakla beklediği Ayasofya’nın açılış müjdesi de gerçekleşecektir.

Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için kurulmuş olan FETÖ, PKK, KCK, PYD-YPG ve DEAŞ ve benzeri şer örgütleri ve onların ağa babaları olan batının zalim devletleri perişan olacaktır.

Türk milleti bu sınavı da başarı ile geçecektir. Yapılacak iş, uyanık olmaktır. İttihat-ı İslam’daki birlik ve beraberliği muhafaza etmektir.

Avrupa ülkeleri ve Amerika’nın şu günlerde gittikçe artan Erdoğan düşmanlığı bile Sayın Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmemiz için yeterli sebep değil midir?..

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçimin tekrar hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Güzel günler dileğiyle.

 

image_print

HABERLER