ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ AKDOĞAN’DAN BİR İLK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ AKDOĞAN’DAN BİR İLK

Giriş Tarihi: 31 Mayıs 2019 - 15:54

Son Güncelleme: 31 Mayıs 2019 - 15:54

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan,  Özel İdare İnternet Sitesi’nde yer alan açıklamasında 9 günlük bayram tatili boyunca aranabilecek kurum acil telefonunu bildirdi.

Gümüşhane İl Özel İdaremiz 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşların köylerine ulaşımında herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için 42 kişilik ekibi ve iş makinelerini hazır bekletecek.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, uzun bayram tatili süresince köylerde ve köy yollarında yaşanabilecek her türlü olumsuzluk için il genelinde 42 kişilik ekibin hazırda bekletileceğini, bu personelin ihtiyaç halinde hemen görevleri başına geleceklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın köyleriyle olan ulaşımlarında herhangi bir aksaklık meydana gelmemesi için gerekli tüm önlemleri aldık” dedi.

Akdoğan, 9 günlük tatilin uzun bir süre olduğunu, gurbetçilerin ve vatandaşların çoğunlukla bayram tatillerini köylerinde geçirmesini beklendiklerini belirterek, İl Özel İdaresine bağlı 9 kişilik ekibin merkez ilçede, 5 kişilik ekibin Şiran’da, 8 kişilik ekibin Köse’de, 5 kişilik ekibin Kürtün’de, 10 kişilik ekibin Kelkit’te ve 5 kişilik ekibin de Torul ilçesinde olmak üzere toplam 42 kişilik ekip ve iş makinesinin görevlendirildiğini söyledi.

BU TELEFON 24 SAAT AÇIK / 04562131031

Tüm bunların yanısıra il genelindeki köylerde katı atık toplama işinin de bayram tatili süresince aksaklığa mahal vermeden gerçekleştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Akdoğan, Gümüşhane genelinde vatandaşların ulaşım ve idareyi ilgilendiren diğer sorunlar için 24 saat boyunca 0 456 213 10 31 numaralı telefonlardan tatil boyunca da kendilerine ulaşabileceklerini kaydetti.

Akdoğan, “Bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirildiği özel günlerdir. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini diliyor, en içten duygularla bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

image_print

HABERLER