Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği'nden Ahde Vefa... - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’nden Ahde Vefa…

Giriş Tarihi: 03 Ocak 2023 - 21:45

Son Güncelleme: 03 Ocak 2023 - 21:45

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği yeni yönetimi, Rahmetli Kurucu başkanlardan Niyazi Baş’ ın kabrini ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta genel kurul sonrası tek aday olarak girdiği seçimde Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’ nin yeni başkanı seçilen Sinan Terzi, yeni yönetim kadrosu ile ilk ziyaretini, 2008 yılında elim bir trafik kazası sonucu rahmeti rahmana ulaşan 1999 da kurulan derneğin kurucusu dernek başkanı Niyazi Baş’ ın kabrine yaptı.

Başkan Sinan Terziİ “Ahde vefa önemli bir mefhumdur. Hem Müslüman’ın hem de insanlığın şiarıdır. Ahde vefanın göstergesi olarak şuan mensubu bulunduğumuz Derneğimizin kurucu başkanının maneviyatında bir araya gelerek bizden sonraki kuşaklara da örnek olması temennisiyle ve kuşaklara açısından birlikte bu yolda yürüyeceğiz…” dedi.

Yeni yönetim kadrosu ile kabir ziyaretini yapan Sinan Terzi, daha sonra dernek merkezinde yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelerek ilk toplantısını yaparak çalışma birimlerini oluşturup 2023 yılı yol haritasını çizdi. 

Başkan Terzi, kabri başında anılan Niyazi Baş ve tüm ölmüşlerimize rahmet, yeni yönetime başarılar diledi…

Toplantıda söz alan üyeler ise başkana ve yeni yönetime inançlarının tam olduğunu vurgulayarak maddi ve manevi ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Başkan Terzi son konuşmayı yaparak, “Bu güven ortaminda gayret bizden tevfik ALLAH’tan diyor tüm üyelerimizden, hemserilerimizden destek ve önerilerini bekliyoruz.” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

image_print

HABERLER