Polisimizin 178. Gurur Yılı Gümüşhane’de Kutlandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Polisimizin 178. Gurur Yılı Gümüşhane’de Kutlandı

Giriş Tarihi: 10 Nisan 2023 - 15:36

Son Güncelleme: 10 Nisan 2023 - 15:36

Gümüşhane’de Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178.yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Yoğun yağmur yağışı altında gerçekleştirilen törende İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, anıta çelenk sunduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek, Emniyet ve Jandarma personelinin katıldığı törenin ardından İl Emniyet Müdürü Taner Cömert beraberindeki heyetle Vali Vekili Ali Recai Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek buket takdim etti.

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ TANER CÖMERTİN MESAJI

“Geçmişi şan, şeref ve birçok başarı ile dolu Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yıl dönümünü karşılamanın sevinç ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Türk Polis Teşkilatı, bir buçuk asrı aşan deneyimi, yetişmiş kaliteli insan gücü, modern donanım ve ekipmanlarıyla halka hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Bugün Emniyet Teşkilatının her kademesinde görev yapan personelimiz ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içindedir. Herkes bilmelidir ki vatanı ve milleti uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk Polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içinde milletine hizmet vermeye devam edecektir.

Türk Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, devletimizin ve milletimizin selameti uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle yad eder, geride kalan çok kıymetli şehit ailelerimize saygılarımı sunar, görevi başında bulunan tüm Polis Teşkilatı mensuplarımıza başarı, emekli mensuplarımıza da sağlık ve esenlikler dilerim.”

image_print

HABERLER