REKTÖR YARDIMCISI KOCAOĞLU’NUN BASIN TOPLANTISINA GÜMÜŞHANE BASININDAN BÜYÜK İLGİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

REKTÖR YARDIMCISI KOCAOĞLU’NUN BASIN TOPLANTISINA GÜMÜŞHANE BASININDAN BÜYÜK İLGİ

Giriş Tarihi: 24 Ocak 2018 - 23:40

Son Güncelleme: 24 Ocak 2018 - 23:42

Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin Kocaoğlu, 24 Ocak 2018 Perşembe günü Gümüşhane basını ile RAMADA Otel’de kahvaltılı basın toplantısında buluştu.

Bir yılı doldurmasının ardından rektör yardımcılığı görevi uzatılmayan Prof.Dr. Bünyamin Kocaoğlu hafta sonu itibariyle Gümüşhane’den ayrılmış olacak.

Asıl kadrosu Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde olan Prof.Dr. Bünyamin Kocaoğlu, rektör yardımcılığı görevi uzatılmayınca tekrar asıl kadrosunun olduğu 19 Mayıs Üniversitesi’ne geri dönüyor.

Prof.Dr. Bünyamin Kocaoğlu’nun RAMADA Otel de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına Gümüşhane basını büyük ilgi gösterdi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü başta olmak üzere Gümüşhane’de yayın yapan gazetelerin tümü, ulusal haber ajansı yetkilileri ve internet haber siteleri temsilcilerinin katıldığı kahvaltılı basın toplantısında bir konuşma yapan Kocaoğlu yaptığı konuşmaya “Bir karlı günde geldiğim Gümüşhane’den yine bir karlı günde ayrılıyorum” diyerek başladı.

Prof.Dr.Bünyamin Kocaoğlu; Gümüşhane Üniversitesi’ne Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’in istek ve arzusuyla rektör yardımcısı olarak atandığını ve Gümüşhane’ye severek geldiğini belirtti. Bir yıllık süre içinde Gümüşhane’ye severek hizmet ettiğini anlatan Kocaoğlu, yeniden görevinin uzatılmaması nedeniyle de Gümüşhanelilerle vedalaşarak ayrılacağını belirtti.

Bünyamin Kocaoğlu; Rektör Zeybek ile aralarında “kurumsallaşma” konularında zaman zaman görüş ayrılıkları olduğunu belirterek kendisinin Rektör Zeybek’e Üniversitenin daha başarılı olması için bir kurumsal hiyerarşinin olması gerektiğini anlattığını ama Rektör Zeybek’in; görev dağılımında, hiyerarşik olması gereken bir yaklaşımı sergilemediğini, bu durumdan kaynaklı yanlışlıkların olduğunu da Rektör Zeybek’e aktardıklarında “Ben böyle uygun gördüm” cevabını aldıklarını belirtti.

Gümüşhane’yi çok sevdiğini belirten Prof.Dr. Bünyamin Kocaoğlu, Gümüşhane ile bundan sonra da bağının devam edeceğini, kendisine bir görev düşmesi halinde seve seve Gümüşhane’ye geleceğini anlattı.

Kocaoğlu konuşmasının sonunda: “Gümüşhane’den böyle gitmek istemezdim. Rektör Bey’in takdiridir saygı duyuyorum. Başarılar diliyorum. Gümüşhane ve Gümüşhane Üniversitesi kazansın diyoruz. Liderler bulundukları makamdan güç almamalı, güçlerini oraya vermeli. Gümüşhane ve Gümüşhane Üniversitesi benim kalbimde özel olarak yaşayacaktır” dedi.

Konuşmasını tamamlamasından sonra Prof.Dr. Kocaoğlu basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

 

image_print

HABERLER