REKTÖR ZEYBEK, KARARNAMESİNİ YÖK BAŞKANI SARAÇ’TAN ALDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

REKTÖR ZEYBEK, KARARNAMESİNİ YÖK BAŞKANI SARAÇ’TAN ALDI

Giriş Tarihi: 17 Şubat 2021 - 22:29

Son Güncelleme: 21 Şubat 2021 - 2:35

6 Şubat 2021 tarihli Resmî Gazete’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen törende YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından atama kararnamesi örneği takdim edildi.

YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç tarafından takdim edilen atama kararnamesi örneği üzerine Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek duygularını şu şekilde ifade etti:

“Gümüşhane Üniversitesi Rektörü olarak 25 Ocak 2017 tarihinden bu yana başarılı bir dört yıl geçirdik. Yaptığımız çalışmaların ve aldığımız başarıların takdir görülmesi neticesinde 6 Şubat 2021 tarihi itibariyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin ilgili maddeleri kapsamında aynı göreve ikinci kez atandım. Bu önemli görevi bana yeniden tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın M. A. Yekta Saraç’a, YÖK üyelerine ve Üniversitemizin başarısında katkıları olan çalışma arkadaşlarıma, Gümüşhane Üniversitesi ailesine ve desteklerini esirgemeyen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.”

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ise Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e başarılar dileyerek, ikinci dönemin kendisine ve Gümüşhane Üniversitesi’ne hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ – 17.02.2021

image_print

HABERLER