SABRİ VARAN: “GÜMÜŞHANE’YE KAZANMAK İÇİN GELDİK” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

SABRİ VARAN: “GÜMÜŞHANE’YE KAZANMAK İÇİN GELDİK”

Giriş Tarihi: 22 Aralık 2018 - 22:52

Son Güncelleme: 22 Aralık 2018 - 23:04

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Sabri Varan 22 Aralık 2018 Cumartesi günü Ankara’dan Gümüşhane’ye gelerek siyasi çalışmalarını başlattı.

Torul’dan Gümüşhane’ye kalabalık bir konvoy eşliğinde gelen Sabri Varan, Gümüşhane Cumhuriyet Caddesi’nde MHP İl binası önünde toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Sabri Varan; Bu kutlu yolculuk için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MYK üyeleri, il yönetimi ve teşkilat mensuplarına teşekkürle başladığı konuşmasında uzun bir durum analizi yaptıktan sonra Gümüşhane seçimlerine yönelik olarak şunları söyledi: “Biz her partiden CHP’den, MHP’den, İyi Parti’den, AK Parti’den ve diğer ismini sayamadığımız bütün siyasi partilerin mensuplarından oy alacağız. Bunun yolu da gönüllere girmek, gönülleri kazanmakla geçiyor, çalışmakla geçiyor. Bugün Bismillah dedik. Şimdi hep beraber 31 Mart günü yine burada kazanma törenini kutlamamız için çok çalışacağız. Allah yolumuzu ve bahtınızı açık etsin. İnşallah 31 Mart günü bütün Gümüşhane’ye kapılarını açan, herkesin gönlünü kazanan bir Milliyetçi Hareket Partisi Belediyesi, bir Gümüşhanelinin Belediyesi, ötekileştirilen, sınıflandırılan, üst kaymak tabakanın değil, şehrin rantını yiyenlerin, titan zincirinin değil, Gümüşhane’nin Belediyesi’ni hep beraber inşa edeceğiz.”

VARAN’IN DİKKAT ÇEKEN SÖZLERİ

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Varan’ın  yaptığı konuşmasındaki : “Gümüşhane’de Cumhur İttifakının iki adayı var. Cumhur ittifakının üyesi olan herkes kime güvenirse, kime inanırsa, kime Gümüşhane için daha faydalı hizmet edeceğine, katkı vereceğine inanırsa sandıkta tercihini ona yapacak. Bu süreçte ben iktidarım deyip bizi destekleyenlere aba altından sopa gösterenleri de buradan uyarıyorum. Gümüşhane size dar olacağı gibi Ankara’yı da Türkiye’yi de size dar ederiz” sözleri ise Gümüşhane’deki seçim yarışı açısından dikkat çeken cümleler oldu.

Karşılama programında MHP Genel Merkez Yürütme Kurulu üyesi Akın Üstün, MHP MYK üyesi Musa Küçük ve  MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın da birer konuşma yaptılar.

MHP,  yerel seçimler için çalışmalarını 23 Aralık 2018 Pazar günü Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından Merhum Ali Metin Tokdemir’in Kelkit ilçesinde bulunan kabrini ziyaret ederek başlatacak.

image_print

HABERLER