Sabri Varan ve Ünal Yılmaz AK Parti’den Müracaatlarını Yaptılar - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Sabri Varan ve Ünal Yılmaz AK Parti’den Müracaatlarını Yaptılar

Giriş Tarihi: 16 Mart 2023 - 16:00

Son Güncelleme: 16 Mart 2023 - 16:00

Gümüşhane ve Türkiye’deki başarıları ile tanınan Sabri Varan ve Ünal Yılmaz’ın müracaatları Gümüşhane AK Parti’de ve Gümüşhane kamuoyunda yeni bir heyecan yaşanmasına yol açtı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Gümüşhane 22. dönem milletvekili eczacı işadamı Sabri Varan ve Kelkit Belediyesi Eski Başkanı Ünal Yılmaz 28. Dönem Milletvekilliği için AK Parti Genel Merkezine aday adaylığı müracaatlarını yaptılar.

Varan ve Yılmaz, bugün AK Parti Genel Merkezi’ne beraber gelerek müracaatlarını da beraber yaptılar.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilliği müracaatını AK Parti Genel Merkezi’ne yapan yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Gümüşhane 22. dönem milletvekili, Eczacı İşadamı Sabri Varan, “Sevdamız olan Gümüşhanemize hizmet etmek için tekrar milletvekilliği aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Milletvekilliğim dönemimde yaptığım çalışmalar ortada. Bu çalışmaları artırarak Gümüşhanemize hizmet etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin de olurları ile aday gösterilirsem İnşallah Gümüşhanemiz için yapacak güzel projelerimiz, güzel düşüncelerimiz var. Adaylığımızın Ülkemiz, Gümüşhanemiz, milletimiz, şahsım ve ailem için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Kelkit Belediyesi Eski Başkanı Ünal Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz dönem Kelkit Belediye Başkanı olarak memleketime hizmet ettim ve bizim dönemimizde Kelkit tarihi şahlanışını yaşadı. Kelkitimize güzel eserler kazandırdık ve güzel çalışmalara imza attık. Bugün gelinen noktada ise Gümüşhanemize hizmet etmek için kollarımızı sıvadık ve aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Çıktığımız bu yolun hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

image_print

HABERLER