"SAĞLIKTA EKİP RUHU"NDA GÜMÜŞHANE ÖRNEK OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

“SAĞLIKTA EKİP RUHU”NDA GÜMÜŞHANE ÖRNEK OLDU

Giriş Tarihi: 03 Haziran 2020 - 15:18

Son Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 15:18

Ülkemiz ve tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği bu günlerde, Gümüşhane Devlet Hastanesi Uzman Hekimleri örnek bir davranışa imza attılar.

Hekimler, bu dönemde almış oldukları ek ödemelerini iki aydır pandemi sürecinde de kendileriyle aynı risk ortamında omuz omuza çalıştıkları, yönetmeliğe göre ek ödeme alamayan sürekli işçi kadrosundaki mesai arkadaşları ile paylaştılar.

Uzman hekimlerin farkındalık oluşturan bu örnek ve duyarlı tutumları karşısında sürekli işçi kadrosundaki personeller de kendilerine içten teşekkürleri ile karşılık verdiler.

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ertuğrul Kara konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu süreçte hekim arkadaşlarımız Hastanemizde sürekli işçi olarak çalışan arkadaşlarımızın yanlarında olduklarını göstererek hem motivasyon, hem de destek amaçlı aldıkları ek ödemeleri ek ödeme almayan Çalışanlarımızla paylaşarak bir noktada güzel bir birlik ve beraberlik de sergilemişlerdir. Ben de bu anlamlı davranışları ve özverili çalışmalarından dolayı hekim arkadaşlarıma, onlarla birlikte gayret gösteren sürekli işçilerimize hastane yönetimim adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

image_print

HABERLER