SEFER ORDUMUZDAN, DUA MİLLETİMİZDEN, ZAFER ALLAH’TANDIR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

SEFER ORDUMUZDAN, DUA MİLLETİMİZDEN, ZAFER ALLAH’TANDIR

Giriş Tarihi: 21 Ocak 2018 - 23:28

Son Güncelleme: 21 Ocak 2018 - 23:28

HASAN PİR’İN KÖŞE YAZISI

Ordumuz AFRİN operasyonunu resmen 20 Ocak’ta başlattı. Allah (c.c.) hayırlı zaferlere ulaştırsın. Amin.

Allah’tan isteğimiz ordumuzun bu önemli operasyonu zayiat vermeden kazasız, belasız tamamlamasıdır.

Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile; tarihi şan ve şerefle dolu milletimizin zaferler silsilesine yeni bir zafer daha katılacak ve zalim ve iki yüzlü Amerika ve Batı devletlerinin büyütüp, besleyip başımıza bela ettiği PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ tarihten silinecektir.

Afrin’de icra edilen “Zeytin Dalı Harekâtı” aslında tüm dünyanın da terörden kurtuluşu olacaktır.

30 bin  kişilik terörist grup, Türk Ordusu’nun pençesinde Cehennemi boylarken, bundan sonra da hiç kimse kolay kolay teröristliğe cesaret edemeyecektir.

Dünyanın başına terörü bela eden ve teröre hamilik yapan Amerika ve Batı ülkeleri de Türk Milletinin ve Türk Ordusu’nun dik duruşu, cesareti ve demir yumruğu ile gereken dersi alacaklardır.

Hatırlanacağı gibi; Osmanlı İmparatorluğu’nun bölünüp parçalandığı Birinci Dünya Savaşı 1914 yılında başlayıp 1918 yılında sona ermiştir.

Birinci Dünya Savaşı’ndan bugüne tam yüz yıl geçti.

Allah (c.c.) nelere kadir değil ki… Osmanlı’nın bölünüp parçalandığı bir dünya savaşından, Türkiye’nin güçlenip, yıldızlaştığı bir 2018 yılına dünyayı getirdi.

Allah (c.c.); bin yıldır İslamiyet’in bayraktarlığını yapan Türk Milleti’ne ve Türk Ordusu’na, yeniden İslam’ın izzetini ve dünyadaki masum ve mazlumları koruma görevini nasip etmiştir.

Göğsü iman dolu bir Ordu’nun düşmandan hiçbir korkusu olmaz. Ama, asıl korkumuz içimizdeki hainlerdendi…

FETÖ ihaneti ve örgütü 15 Temmuz sonrasında kahraman ordumuzdan temizlendikten sonra Allah’ın izni ile bu Ordu’yu kimse tutamaz. Arkasında duaların olduğu bir Ordu’yu kimse tutamaz…

İşte AFRİN’e giren ordu bu ordudur. Karşısında değil 30 bin 30 milyon terörist de olsa vız gelir. Allah’ına, milletine güvenen bir ordunun önünde hangi güç durabilir ki…

Sefer ordumuzdan, dua milletimizden, zafer Allah’tandır.

Milletimiz duaya devam etmelidir. Millet olarak hep birden ordumuz için Allah’tan nusret istemeliyiz. Fetih suresini bol bol okumalıyız.

Kararlı tutumu, dik duruşu, inancı, cesareti ve eşsiz liderlik kabiliyeti ile zalimlerin tüm dünyada oyunlarını bozan ve içimizde ve İslam ülkeleri arasında birlik ve dirliğin sağlanmasına yardımcı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başta olmak üzere devletimizin tüm yöneticilerine, ordumuzun komuta kademesindeki tüm komutanlarımıza, erinden rütbelisine kadar ordumuzun tüm mensuplarına dua ediyoruz. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.

Şu kopan fırtına Türk Ordusu’dur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm’ın!

ÂMİN…ÂMİN…ÂMİN…

 

image_print

HABERLER