Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz Kabri Başında Anılacak - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz Kabri Başında Anılacak

Giriş Tarihi: 15 Temmuz 2023 - 9:32

Son Güncelleme: 15 Temmuz 2023 - 9:45

Gümüşhaneli Hemşehrimiz Necmettin Yılmaz, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı köyü İlkokulu’nda öğretmenlik yaparken yaz tatili dolayısıyla Gümüşhane’nin Torul ilçesi Demirkapı Köyü’ndeki ailesinin yanına gelmek için özel aracı ile seyahat ettiği sırada 16 Haziran 2017 Cuma günü Tunceli Pülümür Vadisinde PKK lı teröristler tarafından aracı kurşunlanıp, yakılmış ve kendisi de hunharca şehit edilmişti.

Cesedine bir ay sonra ulaşılan Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz, 16 Temmuz 2017 Pazar günü Torul ilçe merkezinde yapılan dini törenin ardından aynı gün ailesinin yaşadığı Torul Demirkapı köyünde defnedilmişti.

Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz, 16 Temmuz 2022 Pazar günü toprağa verilişinin 6. Yıl dönümünde Torul ilçesi Demirkapı köyünde kabri başında anılacak.

Şehidimizin kabri başındaki anma törenine Gümüşhane ve Torul’dan yetkililerin, Şehidimizin aile mensuplarının, milli eğitim camiasının ve vatandaşların katılması bekleniyor.

Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

image_print

HABERLER