ŞİDEF GENEL BAŞKANI KAYA'DAN MESAJ VAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ŞİDEF GENEL BAŞKANI KAYA’DAN MESAJ VAR

Giriş Tarihi: 23 Mayıs 2020 - 14:03

Son Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 14:05

İstanbul’da kurulu bulunan Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF)’in Genel Başkanı Serkan Kaya  Şİ̇DEF’in 2. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Genel Başkan Kaya’nın mesajı şöyledir:

“Bundan 2 sene evvel 23 Mayıs 2018 tarihinde 23 derneğimizle imzaladığımız tüzüğümüzle ŞİDEF’imizi kurduk. Kıymetli yol arkadaşlarım ve hemşerilerimizin teveccühü desteğiyle bugün 35 dernek ŞİDEF çatımızın altında bulunmaktadır. Memleketimize güzel hizmetler etmek adına çıktığımız bu yolda güzel icraatlar yaptığımızı düşünüyorum. “Orada bir köy var uzakta” dediğimiz köylerimizi birbiriyle kaynaştırdık, yakınlaştırdık. Şiranımıza sosyal projelerimizle katkı sağladık. Gücümüzün yettiği taleplere STK bilinciyle karşılık verdik ve vermeye devam ediyoruz. Şeffaflık en büyük ilkemiz oldu. Faaliyetlerimizi adım adım sosyal medya ve basında yayınladık. Şiranımız her anlamda zengin bir ilçe olup Kelkit Vadisinin incisi konumundadır. Biz sosyal, ekonomik, kültürel yanlarımızı bir ayrışma farklılığı değil bir zenginlik ve çeşitlilik olarak gördük. Bu da bizim en büyük gücümüz oldu. Şiranımıza hizmet etmek için nice iki yıllar diliyorum. Bugüne gelmemizde destek veren başta kurucu, yönetici yol arkadaşlarım olmak üzere tüm hemşerilerimize teşekkür ederek, herkesin Ramazan bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

*****

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya Ramazan ayında yaptıkları yardımlara destek verenlere de teşekkür etti.

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Paylaşmanın zirvede olduğu Ramazan ayında gerek kapımızı çalan, gerek derneklerimizin tespit ettiği Şiran ve İstanbul’da ihtiyaç sahibi 335 aileye gıda kartı yardımında bulunduk. Amacımız olan Allah rızası çerçevesinde çok hayır duası aldık. Sebep olan yapan gibidir düsturu ile bu dualar bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu faaliyet yapılırken her daim destek olan ŞİDEF Yönetim Kurulu yol arkadaşlarım başta olmak üzere zekatını, bağışını bizlerle paylaşan; Ariana Grup yönetim kurulu başkanı ve 1954 Kelkit Belediyespor Onursal Başkanı Murat Akın’a, Soysal Mühendislik yönetim kurulu başkanı Musa Mallı‘ya, Nikrotek Makina yönetim kurulu başkanı Ferhat Tuncer’e, Keleş İnşaat yönetim kurulu başkanı İlker Keleş ve Soner Keleş’e, Beyaz İnşaat yönetim kurulu üyesi Mikail Beyaz’a, Kastamonulu iş kadını Belgin Gedikoğlu’na, Canan İnşaat yönetim kurulu başkanı Abdullah Canan’a, Mutlu İnşaat Yönetim kurulu başkanı Yüksel Hamzaoğlu’na, Eryılmaz Grup yönetim kurulu başkanı Musa Eryılmaz’a, Uğurlu Yapı yönetim kurulu başkanı Feramuz Uğurlu’ya, Mutlu İnşaat CEO’su Furkan Hamzaoğlu’na, Mutlu Global İnşaat yönetim kurulu üyesi Furkan Yazıcı’ya, Beyazlar İnşaat yönetim kurulu başkanı Kurtuluş Beyaz’a, K.Çekmece belediyesi ulaşım müdürü Bayburtlu Vasfi Keskin’e, Vodafone İstanbul Bölge Transport planlama müdürü Fazıl Yılmaz’a, Say yapı yönetim kurulu başkanı Salim Karataş’a, İstanbul adli tıp çalışanı Ankaralı Mehtap Yeşilgül’e, Gümüş Mühendislik yönetim kurulu üyesi Necati Kaya’ya ve vesile olan herkese ŞİDEF yönetim kurulumuz adına teşekkür eder, yapılan Hayırların Cenab-ı hak nezdinde kabul olmasını niyaz ederim” dedi.

image_print

HABERLER