ŞİDEF VE KENT KONSEYİ YETKİLİLERİ “2 EYLÜL DÜNYA GÜMÜŞHANELİLER GÜNÜ” NÜN KURUMSALLAŞMASINI GÖRÜŞTÜLER - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ŞİDEF VE KENT KONSEYİ YETKİLİLERİ “2 EYLÜL DÜNYA GÜMÜŞHANELİLER GÜNÜ” NÜN KURUMSALLAŞMASINI GÖRÜŞTÜLER

Giriş Tarihi: 23 Kasım 2018 - 20:15

Son Güncelleme: 23 Kasım 2018 - 20:15

*ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya Gümüşhane Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti.

İstanbul’da kurulu buluna Şiran Dernekler Federasyonu  (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya; ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Binali Çubukçu ve Şiran Güreş Köyü Muhtarı Tursun Kaşıkcı ile beraber  23 Kasım 2018 Cuma günü Gümüşhane Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Başkan Vekili Ömer Salantur  ile bir süre sohbet eden ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, ŞİDEF tarafından gündeme getirilen her yıl 2 Eylül tarihinin “Dünya Gümüşhaneliler Günü” olması fikrine yoğun katkı veren Gümüşhane Kent Konseyi yetkililerine teşekkür etti.

Yapılan görüşmede ŞİDEF yetkilileriyle Kent Konseyi yetkilileri ağırlıklı olarak “2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler Günü” nün kurumsal bir yapıya kavuşturulması için önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiler.

Ziyaret sırasında Hasan Pir; ŞİDEF Genel Başkanlığı’na yeniden seçilen Serkan Kaya’yı tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyaret sonrasında ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya ve arkadaşları Gümüşhane il merkezinde çeşitli ziyaretler yapmak üzere Kent Konseyinden ayrıldılar.

 

image_print

HABERLER