Şiran Belediye Başkanlığına Seçilen Baki Kara Teşekkür Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

30 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Şiran Belediye Başkanlığına Seçilen Baki Kara Teşekkür Etti

Giriş Tarihi: 02 Nisan 2024 - 18:46

Son Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 18:48

31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti’den Şiran Belediye Başkanlığı’na seçilen Abdulbaki Kara bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kara mesajında şunları söyledi:

 “Biz bu yola en başından beri milletimizle çıktık. Yaklaşık 2 yıldır Şiranlı hemşerilerimizle istişare ederek bu göreve talip olduk. Aday adaylığı sürecimizin sonunda bizi adaylığa götüren kararı da yine hemşerilerimizle istişare ederek verdik. Aldığımız sonuç bunun en büyük göstergesidir.

Biz hemşerilerimizin düşüncelerine her zaman çok önem verdik ve hemşerilerimizin desteğiyle zafere ulaştık. Şiran halkı kendi yolunu kendisi çizdi, bizi de o yola soktu, biz de seve seve halkımızın emrinde o yola girdik. Neticede Şiran’da Siyaset Bilimi derslerine konu olacak bir seçim geçirdik.

Bütün bu gelişmeler sonucunda kazanan Şiran halkı oldu, kazanan millet oldu. Ben şahsım adına Ekim ayından beri gerek aday adaylığımız sürecinde gerekse adaylığımız sürecinde bizleri yalnız bırakmayan bütün Şiranlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Seçim günü oy kullanarak demokrasinin tecelli etmesine vesile olan bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde istemeyerek de olsa kırdığımız, üzdüğümüz, görsel ya da sesli çalışmalarımızla rahatsızlık verdiğimiz vatandaşlarımız varsa her birinden özür diliyorum. Tebrik için arayan, mesaj atan destek bildiren bütün eşe dosta, çevre ilçe ve illerden ulaşarak tebrik eden ve destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Allah’a şükürler olsun ki seçimi aziz milletimizin feraseti ile kazandık. Şimdi Şiran’da yepyeni bir dönem başlıyor. Mazbatamızı alıp göreve başladıktan sonra Allah’ın izniyle zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıymetli Şiranlı hemşerilerimizle istişare içerisinde olacak ve Şiran’ı hep birlikte yöneteceğiz.

Seçim sonuçlarının ilçeye, ile ve bütün ülkeye hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sandığa yansıyan milli iradeye her zaman saygı duyduk. Seçim sonuçları millete rağmen hiçbir şey yapılamayacağını da ayrıca herkese göstermiş oldu.”    

image_print

HABERLER