Sungurlu’dan Siyasetçi ve Bürokratlara Önemli Mesaj - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Sungurlu’dan Siyasetçi ve Bürokratlara Önemli Mesaj

Giriş Tarihi: 26 Ekim 2023 - 22:51

Son Güncelleme: 26 Ekim 2023 - 22:51

Gümüşhanelilerin abisi, Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı M. Oltan Sungurlu GÜBDER toplantısında konuştu.

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) tarafından 22 Ekim 2023 Pazar günü Ankara’da düzenlenen ve TCDD tesislerinde yapılan IV.Büyük İstişare toplantısına katılan Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, burada yaptığı konuşmada çok önemli konulara değindi.

Katılımcılar arasında eski ve yeni Gümüşhane milletvekilleri ve Gümüşhaneli üst seviye bürokratların da olduğu toplantıda konuşan Gümüşhanelilerin abisi Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı M. Oltan Sungurlu, kendi hayatından örneklerle katılımcılara önemli mesajlar verdi.

Sungurlu şunları söyledi:

“Uzun süre vekillik, bakanlık yaptım ancak hiçbir zaman kamudaki işleyişte hak etmeyene hak ihdas etmedim, hak edene de haksızlık etmedim. Hiçbir imtihana müdahale etmedim. Doktorlara karışmadım, imamlara karışmadım, kimseyi de karıştırmadım. Çünkü Anadolu’da bunların sıkıntılarını yaşayarak gördüm. Siyasi hayatım boyunca kimseyle dövüşmedim. Bunu hizmette rekabet olarak gördüm. Şimdi buraya geldim, çoğunuzu tanıyamadım. Bürokraside siyasetçilerimize kendinizi tanıtın, siyasetçilerimiz de bürokratlarıyla dayanışma içerisine girsin. Bu size vasiyetimdir. Erol Beyler yanıma geldi bizler yorulduk bırakmayı düşünüyoruz bu işleri. Sakın dedim bu yaptığınız işler çok kıymetli bu öğrencilerle ilgili yaptıklarınıza hevesleniyorum devam edin dedim. Ben size başka bir şey söylemiyorum sizlere başarılar diliyorum”

Kaynak: Gümüşhane Olay gazetesi/ Rüveyda Usta

image_print

HABERLER