SUNGURLU’NUN HAYATI TEZ KONUSU OLUYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

SUNGURLU’NUN HAYATI TEZ KONUSU OLUYOR

Giriş Tarihi: 21 Mart 2019 - 12:35

Son Güncelleme: 21 Mart 2019 - 12:35

Gümüşhane’nin duayen siyasetçilerinden eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu’nun hayatı, Gümüşhane Üniversitesi tarafından tez konusu olarak işlenecek.

Tez çalışması ile ilgili olarak Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Bal, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Bilal Yapar,  Sungurlu’yu Ankara’daki ofisinde ziyaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti: Gümüşhane Üniversitesi olarak başta ilimize ve ülkemize değer katan, ilimizin ve ülkemizin gelişmesinde öncü olan böylesi şahsiyetleri önemsiyoruz. Bu yönde sürekli çalışmalar yapmaktayız. Sayın Sungurlu’nun aktif siyasi hayatı ile ilgili yapılacak bu çalışmanın, siyaset bilimi ve siyaset sosyolojisi açısından büyük gelişmelere ön ayak olacağını, gerek akademik hayata gerekse de Türk siyaset tarihine ciddi katkılar sunacağını düşünüyorum.”

image_print

HABERLER