SURİYE’DE BUNUN İÇİN VARIZ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

SURİYE’DE BUNUN İÇİN VARIZ

Giriş Tarihi: 25 Şubat 2018 - 22:28

Son Güncelleme: 25 Şubat 2018 - 22:28

40 bin vatandaşımızın katili PKK terör örgütünün ve son yıllarda ortaya çıkan diğer cani terör örgütlerinin üreme ve türeme çöplüğü Suriye olduğu için Ordumuz Suriye’ye girip, hainleri inlerinde vurmaya başladı. Suriye’de işte bunun için varız…

Ordumuzun Suriye’ye girmesi ve başlattığı harekât, misliyle Türk milletinden destek almış ve adeta düğüne, bayrama gönderir gibi milletimiz evlatlarını cepheye uğurlamıştır. Dünyada benzeri başka bir yerde görülmeyen bu durum aslında Türk milletinin devletine, devlet adamlarına ve ordusuna olan güveninin bir görüntüsüdür.

Suriye’de bulunan binlerce terörist, arkalarındaki akıl babalarının desteği ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasına karşı savaş açıyorsa elbette ki Türk devleti ve Ordusu da bu açık tehdidi yok etmek için harekete geçecektir. Allah’a şükür bu da yapılmış ve terör yuvaları tek tek yok edilmiştir. Yok edilmeye de devam ediyor. İnşallah ordumuz bundan sonraki hedeflerine de kazasız, belasız ulaşır.

Suriye’de icra edilen Zeytin Dalı Harekâtı’nda ordumuz destanlar yazarken, şahadet şerbeti içip o kutsal makama yükselip şehit olan askerlerimiz, polislerimiz ve güvenlik güçlerimiz için Allah’tan rahmet diliyoruz. Akıttıkları kan şanlı bayrağımızın rengi olarak her zaman bu milletin semalarında dalgalanacağı gibi, kendileri de en yüksek makam olan Peygamberimize komşu olmanın gururunu yaşayacaklardır.

Türk Ordusu Suriye’ye işte bu nedenle girdi… Oralara gitmek ancak bir cesur ve kararlı liderle ve liderine güvenen bir ordu ve bir milletle mümkündü. O lider de kararlılığını ve cesaretini göstererek ordusuna ve milletine doğru hedefleri gösterdi. “Bir terörist dahi kalmayacak şekilde operasyonlar devam edecektir” dedi.

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimini bir gecede engelleyen Türk Milleti, Suriye’deki terör operasyonları için devletine ve ordusuna tam destek vermiştir. İşte işin ana sırrı budur. Devlet, millet ve ordu birliği…

Tarih, kararsız liderlerin korkaklık çöplüğü ile doludur. Ülkemizde Sayın Erdoğan gibi kararlı liderler var. Bu sayede, gerek terörün kökünün kazınmasında, gerekse maddi ve manevi gelişmişlikte kararlı adımlar atılıyor.

Bütün dünyanın “Hasta Adam” olarak baktığı bir Osmanlı’nın küllerinden bugün, zalimlerin kimyalarını bozan bir Türkiye doğmuştur. Bu noktaya gelişimizde emeği geçen herkese şükran borçluyuz.

Türkiye’de neler oluyor diye dünya şaşkın… Zalimlerin oyunları bir bir yıkılıyor. Amerika’nın, Almanya’nın, İsrail’in ve Batılı ülkelerin kimyaları bozuldu… Onlar, bir devin uyanışını gördüler. Onlar, bir milletin yeniden doğuşunu gördüler.

Velhasıl; Suriye’de işte bunun için varız…

Güzel günler dileğiyle.

 

image_print

HABERLER