Tanınmış Gümüşhaneliler, Gümüşhane Üniversitesi'nde Konuşacaklar - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Tanınmış Gümüşhaneliler, Gümüşhane Üniversitesi’nde Konuşacaklar

Giriş Tarihi: 03 Haziran 2022 - 15:28

Son Güncelleme: 03 Haziran 2022 - 15:28

Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜKAR) tarafından organize edilen “Kariyer Zirvesi” 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kariyer Zirvesi’nin ilk gününde “Gelecek Planlaması Açısından Fırsatların Önemi, Gizemli Kıta Afrika ve Türkiye: Tarihin Derinlerinden Gelen İlişkimiz, Bir Başarı Hikayesi: Zigana Dağı’ndan Başkent’e, Dijital Dönüşüm ve Hanif Teknolojinin Gerekliliği, Gümüşhane Üniversitesi’nin Kuruluşu, Madencilik Sektöründe Kariyer Fırsatları” başlıklarında sunumlar yapılacak. Kariyer Zirvesi’nin ikinci gününde ise “Kariyer Planı & Bireysel Markalaşma, Gıdada Markalaşma ve Sektörel Deneyimler ile Basın ve Habercilik-Doğa Turizmi” başlıklarında sunumlar gerçekleştirilecek.

Zirveye 6 Haziran Pazartesi günü Tuna Koç, Ömer Faruk Doğan, Prof.Dr. Kemalettin Aydın, Abdurrahman Bulut, İsmail Akçay, Cem Murat Türkkan,

7 Haziran Salı günü ise Yüksel Yalçın, Cahit Karakullukçu, Nurcan Özdemir, Abdulbaki Kara, Eyüphan Özyurt, Turan Tuğlu, Savaş Aydın, Zafer Sel, Zekai Araz ve Kıymet Koyun konuşmacı olarak katılacak.

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektöre yönelik deneyimli kişilerin katılacağı Kariyer Zirvesi hakkında konuşan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Kariyer Zirvesi’nde kamu kurumlarının yanında büyük firmaların yönetiminde olan kişiler de öğrencilerimizle bir araya gelerek kendilerine ait başarı hikâyelerini paylaşacaklar. Bu da öğrencilerimiz için önemli bir imkândır. Öğrencilerimizin kişisel gelişiminde bu tür organizasyonların, en az verilen eğitim kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Gençlerimiz ne kadar donanımlı olurlarsa o kadar özgüvenli olur ve geleceğe güvenle bakar. Bu amaçla da gerçekleştirilecek programda emeği geçen Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Özcan başta olmak üzere tüm çalışanlarımızı kutluyor, programa sunumlarıyla destek verecek tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. 6-7 Haziran tarihleri arasından gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi programına tüm öğrencilerimizi ve Gümüşhaneli hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ – 03.06.2022

image_print

HABERLER