TBB Başkanı Hemşerimiz Sağkan İkinci Kez Gümüşhane’ye Geliyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TBB Başkanı Hemşerimiz Sağkan İkinci Kez Gümüşhane’ye Geliyor

Giriş Tarihi: 12 Ekim 2023 - 15:32

Son Güncelleme: 12 Ekim 2023 - 16:33

4-5 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Barolar Birliği’nin 36. Olağan Genel Kurulu’nda TBB Başkanlığı’na seçilen Gümüşhaneli Hemşerimiz Av. Ramiz Erinç Sağkan ikinci kez Gümüşhane’yi ziyaret edecek.

Seçildikten sonra ilk ziyaretini 10 Haziran 2022 Cuma günü Gümüşhane’ye yapan Başkan Sağkan, ikinci ziyareti için tekrar Gümüşhane’ye geliyor.

Gümüşhane Baro Başkanı Av. Metin Aslan’ın verdiği bilgiye göre Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, yarın Gümüşhane basını ile sabah kahvaltısında beraber olacak. Gün içinde Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Cumhuriyet Başsavcısı Tuğba Ersöz Ünver, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Bayrak’ı makamlarında ziyaret edecek olan Sağkan, daha sonra Adliye Baro Odası’nda meslektaşlarıyla buluşarak ruhsat törenine katılacak.

Akşam yemeğinde Gümüşhane Barosu avukatlarıyla buluşacak olan Sağkan, geceyi Gümüşhane’de geçirdikten sonra Cumartesi günü baba ocağı Şiran ilçesine gidecek.

GÜMÜŞHANE SAĞKAN’DAN MÜJDE BEKLİYOR

10 Haziran 2022 tarihli Gümüşhane ziyaretinde yaptığı açıklamada Gümüşhane’ye kalıcı bir baro tesisi için yardımcı olacağını belirten TBB Başkanı R. Erinç Sağkan’ın Cumhuriyetin 100. Yılına armağan olarak Gümüşhane’de kalıcı bir Baro tesisi yapımı için son müjdeyi vermesi bekleniyor.

image_print

HABERLER