Tek Başına Ayasofya Bile Erdoğan’ın Yeniden Seçilmesinin Manevi Teminatıdır - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Tek Başına Ayasofya Bile Erdoğan’ın Yeniden Seçilmesinin Manevi Teminatıdır

Giriş Tarihi: 12 Mart 2023 - 16:07

Son Güncelleme: 12 Mart 2023 - 16:07

Hasan Pir

14 Mayıs 2023 seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Ülkemizde bugüne kadar yapılan her seçim hep önemli olmuştur ama 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler belki de ülkemiz tarihinde pik yapacak en önemli seçimler olacaktır.

1960, 1971, 1980, 1997, 2016 tarihlerinde yapılan darbe ve darbe girişimleri ile her defasında geri giden, her defasında yoğun bakıma alınan Türkiye’nin önünü açacak bir yiğit adam gerekiyordu.

Sadece elini taşın altına koyan değil, hayatını ülkesine adayan bir yiğit adama, Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’ye hizmet için başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı makamlarını nasip eden Allah (c.c.), 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de yine Erdoğan’ı mahcup etmeyecek, hizmetlerini tamamlaması için Cumhurbaşkanlığı makamını inşallah yine ona nasip edecektir.

Sayın Erdoğan’ın son yirmi yılda ülkemizin gerek maddi, gerekse manevi hayatının inkişafı için yaptığı hizmetleri ciltler dolusu kitaplarla anlatmak ancak mümkündür.

Bu hizmetlerin içinde bir Ayasofya var ki, Ayasofya’nın cami olarak açılması bile Sayın Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesine tek başına yeterli bir hizmettir.

Bu millet, konuşan herkesi dinler ama sandık başına gidince oy verirken tek dinleyeceği merci kendi vicdanıdır. Vicdan ise, doğruların ve cesaretin şaşmaz mihenk taşıdır.

Vicdan, özellikle Türk milleti için çok önemli bir rehberdir. 14 Mayıs günü de milletimizin her bir ferdi kararını vicdan süzgecinden geçirdikten sonra oyunu kullanacaktır.

Ayasofya’nın yeniden cami yapılmasının ise Türk Milleti’nin vicdanında özel bir yeri ve önemi vardır.

Fatih Sultan Mehmet Han’ın hatırası ve İstanbul’un fethinin sembolü olan Ayasofya’nın  yıllar süren zincirlenişinden, mahzun ve mağduriyetinden kurtarılıp yeniden İstanbul’a, Türkiye’ye  ve İslam alemine cami olarak hediye dilmesi  bile tek başına Sayın Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasını sağlayacak önemli sebeplerden biridir. 

Bu millet; Ayasofya’yı kapatıp, yıllarca mahzun bırakan bir zihniyete ve onun temsilcisine mi Cumhurbaşkanlığı için oy verir, yoksa Ayasofya’yı 10 Temmuz 2020’de imzaladığı kararla yeniden cami olarak açan Recep Tayyip Erdoğan’a mı oy verir?

Onun için diyorum ki; Ayasofya bile tek başına Sayın Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi için yeterli bir sebeptir.

14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz, İslam âlemi ve dünya için hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER