TEMA GÜMÜŞHANE’DEN TORUL ZİYARETİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TEMA GÜMÜŞHANE’DEN TORUL ZİYARETİ

Giriş Tarihi: 30 Ekim 2019 - 18:53

Son Güncelleme: 30 Ekim 2019 - 18:53

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği Tarafından Torul Kaymakamlığı ve Torul Belediyesine ziyaret gerçekleştirildi.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral, Temsilci Yardımcısı Cemile Demet Bayraktar ve Gümüşhane Üniversitesi Genç TEMA Kulüp başkanı Seda Salantur tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde Torul Kaymakamı Ömer Sait Karakaş ve Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir makamlarında ziyaret edildi.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliğinin ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Torul Kaymakamı Ömer Sait Karakaş TEMA Vakfı’nın çalışmalarını önemsediklerini ve toplumun çevre ile ilgili konularda hassasiyet göstermesinin ehemmiyetine değindi.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği yetkilileri Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir’i de makamında ziyaret ettiler.

“Her Bebeğe Bir Fidan’’ kampanyasından duydukları memnuniyeti dile getiren Tema İl Temsilcisi Yusuf Oral bu çalışmadan dolayı Başkan Özdemir’e teşekkür etti..

TEMA Vakfı Temsilciliği’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir ise benzer sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.

KAYNAK: TEMA GÜMÜŞHANE – 30.10.2019

image_print

HABERLER