TOGG, Gümüşhane’de Cuma Namazı ile Bismillah Dedi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TOGG, Gümüşhane’de Cuma Namazı ile Bismillah Dedi

Giriş Tarihi: 19 Mayıs 2023 - 15:01

Son Güncelleme: 19 Mayıs 2023 - 15:13

Gümüşhane Belediyesi’nde makam aracı olarak kullanılacak olan mavi renkli T10X modeli TOGG, Başkan Çimen tarafından teslim alınarak Belediye envanterine kaydedilip kullanılmaya başlandı.

PLAKASI 29 TOG 001

Yeni makam aracının plakasının alınıp envantere kaydedilmesi sonrası  Başkan Çimen, yeni makam aracı TOGG ile bugün Süleymaniye Mahallesi’ne geldi. Yeni makam aracını tarihi Süleymaniye Camii’nin önüne park eden Başkan Çimen,  Cuma namazı sonrası Gümüşhanelilerle fotoğraf çektirdikten sonra  Süleymaniye mahallesi’nden ayrıldı.

Başkan Çimen burada yaptığı kısa açıklama şunları belirtti:  “Kendi otomobilimiz TOGG artık Gümüşhane’nin hizmetinde kullanılmaya başlandı. Hayırlı olsun. TOGG da  diğer yerli üretimlerimiz gibi Türkiye’nin aydınlık geleceğinin işaret fişeğidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan liderliğinde aydınlık Türkiye’nin yürüyüşü devam ediyor.  Bu millete, bu ülkeye büyük hayaller kurduran, milletimizin umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Aydınlık Türkiye,  inşallah Cumhurbaşkanımızın 28 Mayıs tarihinde  yeniden seçilmesi ile taçlanacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.”

image_print

HABERLER