Toplantıya Gümüşhane’den  de 10 Eski AK Partili  Başkan Katıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Toplantıya Gümüşhane’den  de 10 Eski AK Partili  Başkan Katıldı

Giriş Tarihi: 07 Temmuz 2022 - 15:34

Son Güncelleme: 07 Temmuz 2022 - 15:44

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bundan önceki dönemlerde Türkiye genelinde görev yapmış AK Partili eski belediye başkanları ile  6 Temmuz 2022 Çarşamba günü Ankara ATO Congresium’da bir araya geldi.

Toplantıya Gümüşhane’den de  10 eski AK Partili belediye başkanı katıldı.

Toplantıya Gümüşhane ilinden; Kelkit Eski Belediye  Başkanı Muammer Duran, Köse Eski Belediye Başkanı Şerif Aygün, Özkürtün Eski Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, Salyazı Eski Belediye Başkanlarından Nail Yavuz ve Mühür Uçar, Öbektaş Eski Belediye Başkanlarından Aydın Gürer ve Muzaffer Kartal, Söğütlü Eski Belediye Başkanlarından Hasan Türkel ve Numan Kara, Gümüşgöze Eski Belediye Başkanı Temel Kaya katıldılar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KONUŞMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda bir konuşma konuştu.

Konuşmasına kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuruluşundan bugüne AK Parti çatısı altında büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanı olarak görev yapanlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Sizler, AK Parti’nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim medeniyet davamıza gönüller kazanarak katkı vermiş bir kadrosunuz. Sizler, belediye başkanlığı döneminizde gerçekleştirdiğiniz eser ve hizmetlerle adlarını tarihe yazdırmış bir kadrosunuz. Hazreti Mevlana’nın dediği gibi ‘Kamil insan odur ki koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. ‘Sizler eserlerinizle hem bu dünyada kâmil insan sıfatına kavuşmuş hem de öteki dünyada inşallah rıza-i ilahiye müyesser olmuş kişilersiniz. Bunun için her birinize şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu birlikteliğimizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Ebedi âlemde de hep birlikte Peygamber Efendimizin Livaül-Hamd ismiyle müsemma sancağı altında bir araya geleceğimizi umut ediyorum.

Tabii şu anda karşımızdaki bu muhteşem tablo, öyle bir anda ve kolayca oluşmadı. Buradaki kardeşlerimin kimileriyle 40 yılı, kimileriyle çeyrek asrı geçen, en yenisi ile bile 10-15 yılı geride bırakan mücadele geçmişimiz var. Nice siyasi başarıların, seçim zaferinin sevincini hep birlikte yaşadık. Ülkemize ve şehirlerimize kazandırdığımız nice yatırımın mutluluğunu birlikte yaşadık. İnsanlarımızdan aldığımız nice duanın içimize verdiği huzura birlikte şahit olduk. Nice badireleri birlikte aştık. Farklı görünümler altında gerçekleştirilen nice saldırılara birlikte göğüs gerdik. Şeytanın bile aklına gelmeyecek yollarla önümüze kurulan nice tuzakları birlikte bozduk. Sıfatlar, görevler, makamlar gelir geçer ama işte bu gurur verici yaşanmış hakikatler daima bizimle kalır.”

Türkiye ve dünya gündemine dair çeşitli konuları dinleyicilerle paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlerden, hanenizden başlayarak oturduğunuz binada, sokakta, mahallede, iş yerinde, çarşıda, pazarda, otobüste, trende, dost meclislerinde velhasıl her yerde doğrudan şahsımın temsilcisi olarak davamıza sahip çıkmanızı, kazanmadık gönül bırakmamanızı istiyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, gayretimizi artırsın.” dedi.

image_print

HABERLER