TORUL BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR'İN KOVİD TESTİ POZİTİF ÇIKTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TORUL BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR’İN KOVİD TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Giriş Tarihi: 15 Ağustos 2020 - 13:05

Son Güncelleme: 15 Ağustos 2020 - 13:10

Gümüşhane’nin Torul İlçe Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Gümüşhane’nin Torul ilçesi Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğunu duyurdu.

Başkan Özdemir mesajında şunları yazdı:

“Koronavirüs testlerim pozitif çıkmıştır. Bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli kardeşlerime bu haberi birinci ağızdan vermek, salgın ciddiyetini yeniden, paylaşmak, anlatmak istedim. Kovid-19 süreci henüz bitmedi. Evlerinizden maskesiz çıkmamanızı, kendinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi etkilememenizi, ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Karantina sürecim bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve Torul için çalışmaya devam edeceğim.Allaha emanet olun.Dualarınızı eksik etmeyin “

*****

Torul’un sevilen Belediye Başkanı Sayın Evren Evrim Özdemir’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

image_print

HABERLER