TORUL BELEDİYESİ E-DEVLET UYGULAMASINA GEÇTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TORUL BELEDİYESİ E-DEVLET UYGULAMASINA GEÇTİ

Giriş Tarihi: 08 Ağustos 2019 - 11:20

Son Güncelleme: 08 Ağustos 2019 - 11:20

Torul Belediyesi, Kelkit Belediyesi’nden sonra Gümüşhane’de e-devlet uygulamasına geçen ikinci belediye oldu.

Torul Belediyesi ile Ulaştırma Altyapı Bakanlığı ve Türksat AŞ arasında gerçekleşen anlaşma ve altyapı çalışmalarının hazırlanmasının ardından ülke genelinde yaygın olarak kullanılan e-devlet kapısında Torul Belediyesi vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Uygulama üzerinden e-devlete giriş yapacak vatandaşlar, bir çok hizmetten faydalanma imkanına sahip olacak.

Arsa Rayiç Değeri Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Su Aboneliği Sorgulama, Su Faturası Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama hizmetlerinden yararlanacak olan vatandaşlar ilçe dışında da yaşasa bu entegre sisteminden kolaylıkla faydalanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir: “Siz değerli hemşehrilerimize sosyal belediyecilik faaliyetlerimiz ile birlikte hizmetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. Bu projemizin hayırlı olmasını diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Halk Günü toplantılarının ilkini gerçekleştiren Torul Belediyesi, Beyaz Masa birimini de aktif olarak faaliyete koymuştu. Sosyal belediyecilik anlamında yeniliklerine devam eden Torul Belediyesi, E-Devlet uygulaması ile yeniden bu noktadaki faaliyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Vatandaşlar, https://www.turkiye.gov.tr/torul-belediyesi adresinden uygulamaya giriş yapabilecekler.

image_print

HABERLER