Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize yol - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize yol

Giriş Tarihi: 23 Haziran 2021 - 22:59

Son Güncelleme: 23 Haziran 2021 - 23:00

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Torul Belediye Başkanlığı tarafından yaz ayının gelmesiyle birlikte çalışmalara hız verildi.

İlçeye bağlı Bahçecik Mahallesi’nde yıllardan bu yana devam eden yol sorununu çözmek için bir ay önce çalışmalara başlayan Torul Belediyesi, gerçekleştirdiği program dahilinde Bahçecik Mahallesi’nin 5 km’lik yolunu düzenleyerek stabilize çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalarla alakalı açıklamalarda bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, “Yaklaşık bir ayı aşkın süredir devam eden uğraşlarımız neticesinde Bahçecik Mahallemizde 5 km’lik yol stabilize çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle halkımızın hizmetine sunduk. Bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan Araçlar Amirliğimize, Fen İşleri Müdürlüğümüze ve personelimize, İl Özel İdare ekibine ve makine desteğinde bulunan Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen beye ilçe ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

SIRADA SOĞUKSU MAHALLEMİZ VAR

Başkan Özdemir, “İnşallah sırada Soğuksu Mahallemizin yol stabilize çalışması var. Kısa süre içerisinde ‘Üretken Belediyecilik’ mottosuyla tüm mahallelerimize güzel hizmetler yapmaya ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” sözleriyle çalışmaların tüm mahallelerde devam edeceğini belirtti.

KAYNAK: TORUL BELEDİYESİ – 23.06.2021

image_print

HABERLER