TORUL BELEDİYESİ’NDEN ELAZIĞ’A YARDIM KAMPANYASI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TORUL BELEDİYESİ’NDEN ELAZIĞ’A YARDIM KAMPANYASI

Giriş Tarihi: 25 Ocak 2020 - 23:55

Son Güncelleme: 26 Ocak 2020 - 0:01

Torul Belediye Başkanlığı, Elazığ’da 24 Ocak Cuma akşamı gerçekleşen depremin etkilerine bir nebzede olsa yara olmak için kampanya başlattı.

Torul Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yayınladığı paylaşımda, “Dün akşam saatlerinde Elazığ ve Malatya başta olmak üzere bölgemizde de hissedilen deprem sonrasında deprem bölgesine ihtiyaç malzemesi göndermek isteyen vatandaşlarımız belediyemiz zabıta amirliğine müracaat edebilir. Tüm halkımıza duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, “Elazığ ve Malatya’da etkili olan tüm bölgemizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu acı sadece Elazığ ve Malatya’nın değil tüm ülkemizin acısı. Bizlerde Torul Belediyesi olarak bu illerimizde deprem dolayısıyla etkilenen vatandaşlarımıza az da olsa yardım etmek istedik. Kampanyamız dolayısıyla Zabıta Amirliğimiz tüm gün boyunca açık olacak. Hafta sonunda toparlayacağımız malzemeleri pazartesi günü inşallah Elazığ’a göndereceğiz.” Dedi.

image_print

HABERLER