TORUL KALESİ CAM SEYİR TERASI SİZİ BEKLİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TORUL KALESİ CAM SEYİR TERASI SİZİ BEKLİYOR

Giriş Tarihi: 03 Haziran 2020 - 22:06

Son Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 22:08

Gümüşhane’nin Torul İlçe merkezindeki tarihi Torul kalesinde üzerine kurulu bulunan Türkiye’nin en yüksek cam seyir terası 70 gün aradan sonra yeniden hizmete açıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 22 Mart 2020 Pazar günü ziyarete kapatılan Cam Seyir Terası, açıklanan karar doğrultusunda yeniden ziyarete açıldı.

Yapıldığı günden beri ağırladığı yüzbinlerce ziyaret ile Gümüşhane’nin en önemli turizm destinasyonları arasında bulunan Torul Kalesi Cam Seyir Terası’nın yeniden hizmete sunulması ile ilgili açıklamalarda bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir şunları söyledi: “Mart ayı sonunda Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanan cam seyir terasımızı 1 Haziran itibariyle yeniden hizmete sunduk. İlimizin ve bölgemizin en önemli turizm mekanlarından biri olan seyir terasımız bugüne kadar yüzbinleri ağırladı. Buradaki çalışmalarımızı, ön hazırlıklarımızı tamamladık. Cam üzerine maskesiz giriş olmayacak. Aynı zamanda dezenfekte ve temizlik çalışmalarımızı sıkılaştırdık. İnsanlar güvenle Cam Seyir Terasımızı ziyaret edebilirler.”

image_print

HABERLER