TORUL PIRIL PIRIL, IŞIL IŞIL - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TORUL PIRIL PIRIL, IŞIL IŞIL

Giriş Tarihi: 18 Ocak 2020 - 16:06

Son Güncelleme: 18 Ocak 2020 - 16:08

Torul Belediye Başkanlığı, Nisan ayında başlayan alt yapı çalışmalarının ardından geçtiğimiz aylarda ihalesini gerçekleştirdiği üst yapı ve ışıklandırma çalışmalarında sona geldi.

İlçede Nisan ayında başlayan ve Kasım ayında sona eren alt yapı çalışmalarının ardından başlayan parke, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarında sona gelindi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir şunları söyledi:

“Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından ilçe merkezimizde parke, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Alt yapı çalışmalarımızı büyük bir titizlikle tamamladık, çok şükür gelinen noktada alt yapıdan kaynaklı bozulan ve zarar gören caddelerimizi, sokaklarımızı parke çalışmalarımızın yanı sıra kaldırım ve ilçemize büyük bir renk katacak ışıklandırma çalışmalarımız ile noktalamak üzereyiz. Torul Belediyesi olarak ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında tüm imkanlarımızı kullanmaya devam edeceğiz. Torul’u vatandaşlarımız ile birlikte el birliği ile daha güzel, daha yaşanılabilir ve daha organize şekilde dizayn edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarında emek veren yüklenici firmalarımıza, çalışanlarına, TEDAŞ personeline ve belediye ekiplerimize ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

image_print

HABERLER