TORUL’DA KALP HASTASI VATANDAŞIN İLAÇLARINI KAYMAKAMLIK GÖREVLİLERİ KÖYÜNE GÖTÜRDÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TORUL’DA KALP HASTASI VATANDAŞIN İLAÇLARINI KAYMAKAMLIK GÖREVLİLERİ KÖYÜNE GÖTÜRDÜ

Giriş Tarihi: 13 Mayıs 2020 - 22:50

Son Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 9:22

Torul ilçesinin en uzak köylerinden biri olan Güzeloluk köyünde ikamet eden 75 yaşındaki kalp ameliyatlı Mürsel Pir, sürekli kullandığı ilaçların bitmesi üzerine ilaçları almak için ilçeye gidiş imkanı bulamayınca zor durumda kalır. Durumun aciliyeti Mürsel Pir’in yakınları tarafından telefonla Torul Kaymakamı Ömer Said Karakaş’a intikal ettirilir.

Kaymakam Karakaş ise durumu hemen Torul Vefa ve Sosyal Destek Grubu’na intikal ettirerek gereğinin yapılmasını ister.

Hasta Mürsel Pir ile diyaloğa geçen ekipler hastanın   ilaçlarının Torul eczanelerinde bulunmaması üzerine Trabzon ecza depolarından ilaçları getirtip 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü köye giderek ilaçları hastaya elden teslim ederler.

Kısa zamanda ilaçlarının gelişine sevinen ve duygulanan Mürsel Pir yaşadığı bu güzellik karşısında duygularını şu sözlerle ifade eder: “Ben devletimle gurur duyuyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletimizin tüm yetkililerine, Gümüşhane Valimiz Kamuran Taşbilek ve Torul Kaymakamımız Ömer Said Karakaş’a ve Torul  Vefa Sosyal Destek Grubu personeline çok teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun”

image_print

HABERLER