TURNUVADA GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ BİRİNCİ OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TURNUVADA GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ BİRİNCİ OLDU

Giriş Tarihi: 21 Haziran 2017 - 13:32

Son Güncelleme: 21 Haziran 2017 - 13:32

Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlararası Halı Saha Turnuvası sona erdi.

Gümüşbal Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilen final müsabakasında Gümüşhane Belediyesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 6-2 yenerek şampiyon oldu.

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye olarak çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, “Bu yıl yine daha önceki yıllarda olduğu gibi kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenledik. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvada daha sonra birinci olan Gümüşhane Belediyesi, ikinci olan Milli Eğitim Müdürlüğü, üçüncü olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile dördüncü olan Müftülük takımlarına ödül ve kupaları verildi.

Turnuvanın sonunda programa katılanlara sahur ikramında bulunuldu.

Başkan Çimen, kentte ilk kez halı saha içerisinde sahur ikramında bulunduklarını ifade ederek, “Turnuvamızı daha önce Ramazan ayında yapmayı planlamıştık. Final maçımızı ve ödül törenimizin ardından sahur vakti yaklaştığı için böyle bir etkinlik düzenlemeyi düşündük. Halı saha içerisinde hazırladığımız ikram ile ödül törenimize katılan misafirlerimiz ile sahur yaptık” dedi.

Ödül törenine, Başkan Çimen’in yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri, kurum müdürleri ve spor severler katıldı.

(Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü – 21.06.2017)

 

image_print

HABERLER