ÜÇ KAHRAMAN, BAYRAKLI SALONDA GÜMÜŞHANELİLERE YAŞADIKLARINI ANLATTILAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ÜÇ KAHRAMAN, BAYRAKLI SALONDA GÜMÜŞHANELİLERE YAŞADIKLARINI ANLATTILAR

Giriş Tarihi: 19 Ekim 2016 - 0:18

Son Güncelleme: 19 Ekim 2016 - 0:18

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 15 Temmuz’un sembol isimleri “Mehmet Köse, Şerife Boz ve Abdullah İrgin” in konuşmacı olarak katıldığı ‘Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar’ söyleşi programı 19 Ekim 2016 Salı akşamı Gümüşhane Kültür Müdürlüğü salonunda yapıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu programda 15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminde hayatlarını siper eden üç kahraman Gümüşhanelilere yaşadıklarını anlattılar.

Gümüşhaneli Şerife Boz; ehliyeti olmadığı halde eşinin kamyonu ile darbeye dur demek için yaptığı mücadeleyi anlatırken, Rizeli Mehmet Köse, hiç tank sürmesini bilmediği halde 15 Temmuz gecesi askeri tank ve zırhlı araçları nasıl kullanıp, yolları temizlediklerini anlattı.

Muşlu Abdullah İrgin ise, Ankara’da Genelkurmay binasına girişini ve yaşadıklarını anlattı.

Yüksek duygu yoğunluğu içinde geçen programa Gümüşhane Valisi  Okay Memiş,  Garnizon Komutanı Cezayir Danışan ve Belediye Başkanı Ercan Çimen ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

image_print

HABERLER