Ünal Yılmaz, AK Parti’den Kelkit Belediye Başkanlığı İçin Müracaatını Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Ünal Yılmaz, AK Parti’den Kelkit Belediye Başkanlığı İçin Müracaatını Yaptı

Giriş Tarihi: 22 Kasım 2023 - 19:45

Son Güncelleme: 22 Kasım 2023 - 19:47

Kelkit eski Belediye Başkanı  ve  geçtiğimiz Milletvekili seçimlerinde AK Parti Gümüşhane 2. Sıra Milletvekili adayı olan  Ünal Yılmaz, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde  AK Parti’den Kelkit Belediye Başkanlığı  için aday adaylığı müracaatını  yaptı.

Müracaatını  bugün AK Parti Kelkit İlçe Başkanlığı’na yapan Ünal Yılmaz, müracaat evraklarını İlçe Başkanı Sadi Yüysüz’e teslim etti.

Ünal Yılmaz, Kelkit Belediye Başkanlığı için yaptığı aday adaylık müracaatı sonrası yazılı bir açıklama yaparak şunları belirtti:

“Kıymetli Hemşerilerim,

Kelkit’te doğduk, Kelkit’te yaşadık, kendimizi Kelkit’e adadık. Bugün bizi biz yapan ne varsa hepsini siz değerli hemşerilerimizin samimiyetine ve güvenine borçluyuz. Bize itimat ettiniz, itibar verdiniz. Şen günümüzde de zor günümüzde de hep bizimleydiniz. Kardeşliğiniz, yoldaşlığınız hiç eksilmedi. Rabbimize şükürler olsun ki hiçbir zaman da mahcup olmadık. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için hep gayret ettik. Ak Parti davasının kutlu kervanı yola çıktığı günden itibaren de bu mücadelede hep en ön saflardaydık. Halkımızın desteği gücümüzün, enerjimizin kaynağıydı.

Rahmetli vekilimiz Temel Yılmaz Bey’in ilçemize, ilimize ve bütün yöremize hizmetleri yolumuzu aydınlattı. Hemşerilerimizin bizi layık gördüğü belediye başkanlığı makamında da hizmetlerimizi sunmaya devam ettik. Milletvekili adaylığımızda varlığınızı eksik etmediniz, bizimleydiniz,  her evden her ocaktan en kalbi destekleri gördük.  Şimdi yine, yeniden yeni bir yolun başındayız. Ak Parti belediyeciliğiyle taçlanan, her geçen gün gelişen ve büyüyen Kelkit’i daha da iyiye, daha da ileriye ve daha da mamur ve bayındır hale getirmek için yeni bir yolculuğa daha çıkıyoruz. Sizlerin takdir ve desteğiyle Kelkit Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı duyuruyorum. Gerekli başvuruları yaptık, takdir ve teveccüh sizlerin ve parti yönetimimizin. Hep güzel şeyler yaptık ve hep birlikte daha güzel şeyler yapacağız!”

image_print

HABERLER