Ünlü Yazar Halit Ertuğrul, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi’nde Söyleşi ve İmza Günü Etkinliğine Katıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

4 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Ünlü Yazar Halit Ertuğrul, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi’nde Söyleşi ve İmza Günü Etkinliğine Katıldı

Giriş Tarihi: 25 Nisan 2024 - 1:08

Son Güncelleme: 25 Nisan 2024 - 1:24

Türkiye’nin tanınmış yazarlarından Halit Ertuğrul, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi’nin düzenlediği söyleşi ve imza gününde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul; Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı” kapsamında Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi’nde kendisi için düzenlenen söyleşi ve imza günü programına katıldı.

24 Nisan 2024 Çarşamba günü icra edilen programa Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri, öğretmenler ve yöneticiler katıldı. Programda konuşan Ünlü Yazar ve Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul, öğrencilerin gerek eğitim öğretim hayatında gerekse hayat okulunda başarılı olabilmeleri konusunda kendi hayatından da örnekler vererek onlara faydalı tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Yazar Halit Ertuğrul, “Üç şey için başarılı olmalısınız: birincisi sizi yaratan, size sayısız nimetler bahşeden Rabbinize şükür için; ikincisi vatanınız ve milletiniz için; üçüncüsü ise sizi yetiştiren, sizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ane babalarınız için çok çalışmalı ve başarılı olmalısınız.” dedi. 

Program sonunda bir değerlendirme konuşması yapan okul müdürü Mehmet Akif Odabaş, “Sevgili gençler Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi olarak hayat yolculuğunuzda sizlere yeni ufuklar açacak, geleceğinize ışık tutacak konu ve konukları sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle aramızda bulunan Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul’a ve onun bizlerle buluşmasına vesile olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum. Çok verimli ve güzel bir program oldu.” dedi.

Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş tarafından Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul’a plaket takdim edildi. Ardından kitaplarını imzalayan yazar öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul’un programını Eğitim Bir-Sen Gümüşhane İl Başkanı ve Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Ergin Aslan da takip etti.

Ünlü yazar aynı gün Gümüşhane Lisesi’nde de bir programa katılıp kitaplarını imzaladı.

image_print

HABERLER