VALİ KAMURAN TAŞBİLEK’DEN İLK MESAJ GÜMÜŞHANE HALKINA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK’DEN İLK MESAJ GÜMÜŞHANE HALKINA

Giriş Tarihi: 08 Kasım 2018 - 13:25

Son Güncelleme: 08 Kasım 2018 - 13:25

Gümüşhane’nin yeni Valisi Kamuran Taşbilek, göreve başladığı 7 Kasım 2018 Çarşamba günü Gümüşhanelilere hitaben bir mesaj yayımladı.

Vali Taşbilek’in mesajı şöyledir:

Değerli Gümüşhaneliler;

İpek Yolunun kadim şehri, Gümüşhanevi Hazretlerinin yurdu, temiz yürekli, yiğit ve fedakâr insanların şehri, nadide vatan toprağımız, güzel Gümüşhanemize Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atanmış bulunmaktayım.

Şahsımı böylesine onurlu bir göreve layık görerek, atamamı gerçekleştiren Sayın Cumhurbaşkanımıza, emirlerinde yaklaşık iki yıl görev yapma onuruna eriştiğim İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’ya, Bakan Yardımcımız Sayın Muhterem İNCE’ye şahsıma duydukları güven nedeniyle teşekkürlerimi arz ediyorum.

Bundan önce görev yaptığım yerlerde, bizi bağırlarına basan, lokmalarını paylaşan bütün vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi, sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum.

Gümüşhanevi Hazretlerinin manevi iklimi olan güzel Gümüşhanemizin hadimi, hizmetkarı olmak, buranın güzel insanlarına hizmet etmek benim için çok özel anlam ifade etmektedir.

Dikkatlerinize arz etmek isterim ki, bizler Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sisteminin ilk Valileriyiz. Bunun ne demek olduğunun, bizlere güvenen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere diğer büyüklerimizin bizlerden memlekete hizmet noktasında neler beklediklerinin farkında olarak ayrı bir sorumlulukla görev yapacağımızın bilinmesini isterim.

Sayın Bakanımızın her daim dile getirdiği gibi şahsım için Valilik bir yükselme meselesi değil bir yüklenme meselesidir. Hizmetlerimizi yürütürken şiarımız bu olacaktır.

Görev yaptığımız süre içerisinde; başta değerli milletvekillerimiz olmak üzere, mülki idare amirlerimizle, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla, il, ilçe, belde, bütün değerli belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla, siyasi partilerimizle, üniversitemizle, sanayi ve ticaret odamızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, Gümüşhanemizin yetiştirmiş olduğu çok değerli evlatları var, onlarla ve bütün Gümüşhaneli dostlarımızla; ortak akılla, hepimiz bir diğerinin bilgisinden ve imkânlarından yararlanarak Gümüşhanemize nasıl katkıda bulunuruz bunun çabası içerisinde olacağız.

Göreve başlamış olduğum bu günde; benden önceki Gümüşhane Valimiz Sayın Okay MEMİŞ’i saygıyla yad ediyorum. Kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Yürütmüş olduğu projelerin devamı da, bizim için önemli ve özellikli olacaktır.

Gümüşhane’ye hizmet yolunda çaba göstermiş bütün kamu görevlilerimize, siyasetçilerimize ve sivil toplum temsilcilerimize de ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum.

Geçtiğimiz 15 yıllık süre içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hükümetlerimizin takdirleriyle Gümüşhanemize çok büyük hizmetler yapılmış ve yapılmaktadır. Bu hizmetler sayesinde Gümüşhanemiz büyük bir gelişim ve değişim içerisindedir. Bizlerde; biraz önce saydığım paydaşlarımızla birlikte, elbirliği içerisinde, Gümüşhanemizin kazanımlarına katkı sağlamak için devamlı çalışacağız.

Değerli Gümüşhaneliler;

Hizmetlerimizi yürütürken; kahraman şehitlerimizin emanetleri, gazilerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız bizim önceliğimiz olacaktır. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince hep yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Beraber görev yapacağımız bütün arkadaşlarımızın da buna uygun davranacaklarından asla şüphem yoktur.

Ben ve ailem, gönül kapılarınızı çalmaya geldik. Dertlerinizle dertlenmeye, mümkün olduğunca çare olmaya geldik. Yetimlerimizin, öksüzlerimizin başlarını okşamaya geldik. Sesimize kulak vereceğinizden, gönül kapılarınızı sonuna kadar açacağınızdan asla şüphemiz yoktur.

Sevgi, merhamet ve adalet rehberimiz olsun. Rabbim, bizi mahcup etmesin.

Saygılarımla…

Kamuran Taşbilek

Gümüşhane Valisi

image_print

HABERLER