VALİ KAMURAN TAŞBİLEK'İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK’İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Giriş Tarihi: 28 Ekim 2019 - 13:43

Son Güncelleme: 28 Ekim 2019 - 13:45

Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK’in Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladıkları mesajları aşağıda sunulmuştur.

“Asırlarca hür ve bağımsız yaşayan Aziz Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığı Kurtuluş Savaşı sonucunda karakterine en uygun idare sistemi olarak ilan edilen Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte idrak ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinde, canı ve malı ile mücadele eden kahraman ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizin sağladığı imkânlarla geride kalan 95 yıllık süreç içerisinde çok büyük başarılara imza atılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, güçlü demokrasisi, güçlü ekonomisi ile Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda çok önemli mesafeler kat ederek, hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemiz, varlığımız ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimiz ile şehit ailelerine minnet ve şükran duygularımızla sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum.”

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ28.10.2019

image_print

HABERLER