VALİ MEMİŞ; “BİR FİKRİM VAR” DİYEN HERKESE ÇAĞRI YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ MEMİŞ; “BİR FİKRİM VAR” DİYEN HERKESE ÇAĞRI YAPTI

Giriş Tarihi: 25 Aralık 2017 - 20:52

Son Güncelleme: 25 Aralık 2017 - 20:52

Gümüşhane ve Torul arasında bulunan Harmancık Köyü’nde 26 dönüm arazi üzerinde yapımına devam edilen Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi’ndeki (İŞGEM) genel kurul toplantısı 25 Aralık 2017 Pazartesi günü Gümüşhane Valisi Okay Memiş başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Ticaret Sanayi Odası Balkanı İsmail Akçay, İŞGEM Müdürü Gürbüz Odabaşı, DOKA Gümüşhane Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Serkan Atabaş ve diğer yetkililer katıldı.

Hem pestil-köme hem de diğer organik ürünlerin inovatif bir şekilde yeni ve farklı çeşitlerle Türkiye piyasasına sunmayı hedeflediklerini belirten Sayın Valimiz Okay Memiş: “Bir fikrim var diyen herkesi burada toplayacağız. Daha sonra ambalajlama ve diğer alanlarda ihtiyaç olan eksiklerimizi bu İŞGEM projesiyle tamamlayacağız. Gümüşhane’yi nasıl birlikte yönetiyorsak burayı da birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

image_print

HABERLER