VALİ MEMİŞ; GÜMÜŞHANE FUTBOLUNUN KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ AÇIKLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ MEMİŞ; GÜMÜŞHANE FUTBOLUNUN KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ AÇIKLADI

Giriş Tarihi: 06 Aralık 2017 - 20:49

Son Güncelleme: 06 Aralık 2017 - 20:49

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, İl bürokratları ve bazı STK temsilcileriyle 6 Aralık 2017 Çarşamba günü Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumu’nda inceleme yaptı.

Vali Memiş, incelemeleri kapsamında zemin ısıtması tamamlanan yeni şehir stadyumunda Gümüşhanespor’un antrenmanını da izleyip, Gümüşhanespor teknik direktörü Ahmet Yıldırım’dan takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

KIRMIZI ÇİZGİLER

Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve futbolcularla yaptığı sohbette Vali Memiş’in  Gümüşhane futbolu için kırmızı çizgi özellikli ifadeleri dikkat çekti.

Vali Memiş şunları söyledi:

“Tribün olaylarına karşı her türlü tedbiri alacağız. Devleti aciz göstermeyeceğiz. Hiçbir seyirci sahamızı kapatmakla bizi karşı karşıya bırakmasın. Futbolcularımız ve teknik heyetimizde buna dahil. Sizlerden rica ediyorum, soğukkanlı olun. Çünkü bunun faturasını şehir ödüyor. Biz her türlü tedbirimizi alacağız. Gümüşhane’de oynanan her maç artık final atmosferinde geçecek. Biz bunun farkındayız. Ama sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bir isteğiniz olursa her zaman yanınızda olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Taraftarlar yabancı madde atarak bizi zor durumda bırakmasınlar. Çok güç şartlarda, her cephede mücadele ediyoruz. Futbol sadece futbol değil.  Bu iş bir sektör. Türkiye’de bu işi takip eden milyonlarca insan var. Dolayısıyla bizi engellemeye çalışmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmesin taraftarlarımız. Çok emek ve çok para harcıyoruz bu kulübe. Birkaç fevri hareket yüzünden bizi zor durumda bırakmasınlar. Tedbir alacağız. Tedbir aldığımızda tespit ettiğimiz insanları stada almadığımızda lütfen bize şikayette  bulunmasınlar.” dedi.

 

image_print

HABERLER