VALİ MEMİŞ’İN GÜMÜŞHANE’DEKİ SON SÖZLERİ HİZMETLERİNİN DE ÖZETİ OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ MEMİŞ’İN GÜMÜŞHANE’DEKİ SON SÖZLERİ HİZMETLERİNİN DE ÖZETİ OLDU

Giriş Tarihi: 05 Kasım 2018 - 10:08

Son Güncelleme: 05 Kasım 2018 - 10:08

*Gümüşhane’de ikibuçuk yıl boyunca bir nefer gibi hizmet eden Vali Memiş’in veda yemeğindeki son sözleri: “Bundan sonra da Gümüşhane’nin bir neferiyim” oldu.

Son valiler kararnamesi ile Erzurum Valiliği görevine atanan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 5 Kasım 2018 Pazar günü akşamı  kendisi için verilen yemek programı ile Gümüşhane’ye veda etti.

Ramada otelde verilen veda yemeğine siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, valilik çalışanları, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Programda Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, GTSO Başkanı İsmail Akçay ve Belediye Başkanı Ercan Çimen Vali Okay Memiş’le ilgili duygu ve düşüncelerini anlattılar.

Son konuşmayı yapan Vali Okay Memiş; Gümüşhane’de geçirdiği 2,5 yıllık hizmeti anlattı. Kamu çalışanların, STKlara ve Gümüşhanelilere teşekkür etti.

Gümüşhane ile ilgili uzun bir tahlil yapan Vali Memiş’in son sözleri şunlar oldu:

“Haram yemedik, kimseye kamu kaynağını da peşkeş çekmedik. Biz bu kentin valisiyiz, bu kentin hizmetkarıyız. Göreve başladım 15 Temmuz FETÖ darbesiyle karşılaştık. Bu mücadele çok önemli bir mücadele. Bu mücadelede suçluları ayıklamaya çok gayret ettik. Hem ben hem de yargı mensubu arkadaşlarım. Bana öyle şeyler söylediler ki eğer onları dinleseydim şu anda salonun yarısı burada olmazdı. Dinledim, çabuk karar vermedik. Herkesi bir torbaya koymadık. Marka olan şeylerimize sahip çıkmamız lazım. Çok önemli markamız pestil ve köme. O konuda da güzel işler yaptık. yaptık ve gidiyoruz. Valizlerim gitti. Yanımda götürdüğüm hiçbirşey yok. Herşey burada Gümüşhane’de kaldı. Hakkınızı helal edin. Ben hepinizi içtenlikle seviyorum. Benden yana bütün hakkım helali hoş olsun. Bundan sonra Gümüşhaneli bir neferim. Çok güzel hatıralarım var bu şehirde. Bundan sonra Erzurum’da bir kapınız var. Bu kente emek veren herkese çok teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar Vali Memiş’e hediyeler takdim ettiler.

Vali Memiş, 6 Kasım 2018 Pazartesi günü Erzurum’da görevine başlamak üzere Gümüşhane’den ayrıldı.

 

image_print

HABERLER