VALİ MEMİŞ’TEN PSİKOLOJİK MOTİVASYON DERSİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ MEMİŞ’TEN PSİKOLOJİK MOTİVASYON DERSİ

Giriş Tarihi: 03 Temmuz 2018 - 23:30

Son Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 23:30

*Ben vali olarak çöp gördüğüm de onu yerden alıyorum. Tuvalet kirli ise tuvaleti temizlemektir. Ben vali olarak girdiğim tuvaleti kendim temizliyorum. Odalarınızdaki kiri, pası temizleyin. Ben kendi odamdaki tozu, zile basıp, ‘gel burayı sil demem’, kendim silerim. O tozu silmek bir erdemliktir.

Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesinin kapanış 3 Temmuz 2018 Salı günü töreni Ramada otelde yapıldı.

Törende İŞGEMlilere tavsiyelerde bulunan Vali Okay Memiş, konuşmasıyla adeta psikolojik motivasyon dersi verdi.

Vali Memiş şunları söyledi:

“Biz, yerelde ne yaparsak yapalım Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve liderliği olmasa, istersek Gümüşhane’yi altın kaplama ile kaplasak da bizi dünya ile entegre eden, büyük yatırımlar olmasa gerçekten çok zorlanırdık. Onun için Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.

Gümüşhane İş Geliştirme Merkezini bizler ışıl ışıl parlayan bir fabrika olarak kabul ediyoruz. İŞGEM’i geleceği olan bir işletme olarak işletmek istiyoruz. Risk alıyoruz ve para harcıyoruz. Vatandaşların da takdirine sunuyoruz. Sizleri istihdam ediyoruz. Sizlerin, ailelerinizi geçindirmek için çaba harcıyoruz.

Sizler oraya sahip çıkarsanız, bizler de size sahip çıkarız. Sizleri katiyen yarı yolda bırakmayız. Oraya sahip çıkmak, bahçede yürürken bir çöpü görüp, onu alıp çöpe atmaktır. Ben vali olarak çöp gördüğüm de onu yerden alıyorum. Tuvalet kirli ise tuvaleti temizlemektir. Ben vali olarak girdiğim tuvaleti kendim temizliyorum. Odalarınızdaki kiri, pası temizleyin. Ben kendi odamdaki tozu, zile basıp, ‘gel burayı sil demem’, kendim silerim. O tozu silmek bir erdemliktir.

Bizler, çalıştığımız kurumu yüceltmek ve ilerletmek zorundayız. Çalışan kardeşlerim, lütfen oraya sahip çıkın. Oranın tasarrufu için mücadele edin. Oranın para kazanması için mücadele edin. Orası sizin. Geçici olduğunuzu düşünmeyiz. Nasıl olsa ben burada çalışmayacağım demeyin. Hepinizin gözlerinden öperim. Bir eksik, bir ihtiyaç varsa Genel Müdürünüzle görüşünüz. Hiç kimseye haksızlık yapmayacağına inanıyoruz. Hiç kimseye mobbing yapılmayacağına inanıyorum. Daha çok yeniyiz, daha yolun başındayız. Sizler ona, bizler de size yardımcı olacağız. Mesai mefhumu gözetmeksizin verimlilik esasına göre çalışın. Cumartesi, Pazar demeden çalışın, daha yolun çok başındayız.

Ondan sonra gidin oraya ortak olun. Oraya sahip çıkın. Biz, bugün buradayız, yarın bir başka yerdeyiz. Lütfen sahip çıkın. Yorulduğunuzda gezilecek çok yerlerimiz var, gidin, gezin, görün, moral bulun ama Gümüşhane İş Geliştirme Merkezine başta çalışanlar olarak sahip çıkın.”

image_print

HABERLER