VALİ OKAY MEMİŞ’TEN GÜMÜŞHANESPOR’A “KOMBİNE” DESTEK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ’TEN GÜMÜŞHANESPOR’A “KOMBİNE” DESTEK

Giriş Tarihi: 07 Eylül 2018 - 20:46

Son Güncelleme: 07 Eylül 2018 - 20:46

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhanespor’a destek olmak amacıyla kombine bilet satın aldı.

Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kurban Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyelerini 7 Eylül 2018 Cuma günü Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Memiş, spor kulüplerini ayakta tutan en önemli unsurun taraftar ve seyirci desteği olduğunu belirtti.

Gümüşhanespor kulübünün yeni sezonda kombine bilet satışlarının başladığını anımsatan Vali Okay Memiş:  “Gümüşhane’de iş adamları, belediye başkanları ve kurum müdürlerimiz az sayıdaki kombine biletlerini kısa zamanda alarak bir nebze de olsun takıma ekonomik katkı sağlayacaktır.”  ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin bu sezon kadrosunu gençleştirerek çok iyi transferler yaptığını kaydeden Vali Memiş; Gümüşhanespor bu sezon başarılı olarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını dile getirdi. Gümüşhanespor’un şehrimizin en önemli marka değeri olduğunu vurgulayan Vali Okay Memiş: “Bu marka değeri tüm Gümüşhaneliler sahiplenerek maddi ve manevi olarak destekleyecektir.” Dedi.

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kurban Karagöz de yaptığı konuşmada: “Sayın Valimiz bugün örnek bir davranış daha sergileyerek kombine bilet aldı. Gümüşhanespor’un her zaman yanında olması bize güç veriyor,  teşekkür ediyorum.” dedi.

(KAYNAK: Gümüşhane Valiliği)

 

image_print

HABERLER