VALİ OKAY MEMİŞ’TEN KÖSE BELEDİYE BAŞKANI AYGÜN’E TEŞEKKÜR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ’TEN KÖSE BELEDİYE BAŞKANI AYGÜN’E TEŞEKKÜR

Giriş Tarihi: 28 Eylül 2018 - 22:32

Son Güncelleme: 28 Eylül 2018 - 22:34

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 28 Eylül 2018 Cuma günü Köse ilçesini ziyaret etti.

Vali Memiş; Köse ziyaretinde ilk olarak Köse Kaymakamlığına atanan Ömer Faruk Canpolat’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Köse Belediye Başkanlığı tarafından SODES kapsamında yaptırılan “Çocuklar Gülsün Diye” çocuk parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Vali Okay Memiş, Köse Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Okay Memiş;  Köse ilçesine her geldiğinde Köse’yi tertemiz, pırıl pırıl gördüğünü belirterek, “Köse’de çocuklarımız gülsün diye güzel parklar yapılmış. Köse güzel bir ilçemiz, hava alanı ile beraber çok daha güzelleşeceğiz. Çok daha kıymetli bir ilçe olarak devam edeceğiz” dedi.

Köse Belediyesinin örnek çalışmalar yaptığını, bu örnek çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şerif Aygün’ü kutladığını ifade eden Vali Okay Memiş şunları söyledi: “Bu güzel çalışmalar yanında en önemlisi huzurumuzun olmasıdır. Bir belediye başkanı önce ilçede huzuru sağlar. Huzuru sadece polis, sadece jandarma sağlamaz. Belediye başkanlarımız uyumlu ve herkesi kucaklayan olursa huzur da kendiliğinden gelir, ben bunu çok önemsiyorum. Yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı her zaman belediye başkanlarımızın yanındayız. Olumsuz davranış ve tavırları yoksa bizim de kamu görevlilerinin yanında olmamız vatandaşlık görevidir” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra yaklaşık 2 milyon 200 bin liraya mal olan parkın açılışı gerçekleştirildi.

image_print

HABERLER