Vali Tanrısever, Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Yeni Başkan ve Üyelerini Tebrik Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

1 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever, Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Yeni Başkan ve Üyelerini Tebrik Etti

Giriş Tarihi: 18 Nisan 2024 - 14:18

Son Güncelleme: 18 Nisan 2024 - 14:18

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin sonuçlanmasının ardından görevlerine başlayan Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Av. Eşref Balki ve meclis üyeleri Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Alper Tanrısever, ziyaretine gelen İl Genel Meclis Başkanı Av. Eşref Balki ve meclis üyelerini tek tek tebrik edip hayırlı olsun dedi.

Vali Tanrısever, ziyaret vesilesi ile yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olsun. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. El ele, gönül gönüle, istişarelerle Gümüşhanemiz için hizmet etmek için buradayız. İlimizin gelişmesi için İl Özel İdaremiz ve İl Genel Meclisimizin üzerine çok önemli görevler düşüyor. Yapacağımız hamleler öncelikle Gümüşhanemizin gelişimine önemli katkılar sağlamalıdır. Gümüşhane kültürünü, Gümüşhane dışındaki illerimize tanıtmak için ele ele verip çalışmalıyız. İlimiz ekonomisine katkıda bulunup, altyapı çalışmaları haricinde başta kültürel olmak üzere doğal çok büyük zenginlikleri olan ilimizin değerlerini gelecek kuşaklara aktarmak için gerekli çalışmaları yapmalıyız. Eğitim, Turizm ve Kültür alanında da gelişmemiz çok önemli. Özellikle Satala, Karaca Mağarası, İmera, Kov, Canca ve Süleymaniye destinasyonları turizm için bu şehrin ulaşmak istediği hedeflere varmasında sağladığı ekonomik katkılardan dolayı önemli bir sektördür” dedi.

image_print

HABERLER