Vali Tanrısever, Gümüşhane’de Bir İlke İmza Attı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever, Gümüşhane’de Bir İlke İmza Attı

Giriş Tarihi: 15 Ocak 2024 - 19:11

Son Güncelleme: 15 Ocak 2024 - 19:23

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, bir ilke imza atarak kamu kurumu yetkilileri ile basın mensuplarını “paylaşım ve istişare” için bir araya getirdi.

Gümüşhane Valiliği’nde Vali Alper Tanrısever başkanlığında yapılan paylaşım ve istişare toplantısına İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Demiral, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aytekin Türkyılmaz,  İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç ile Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Gümüşhane ve ilçelerinde görev yapan  gazete ve  internet haber siteleri  sahipleri, temsilcileri, muhabirleri ve köşe yazarları ile haber ajanslarının Gümüşhane temsilci ve muhabirleri ve Gümüşhane Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru katıldı.

Vali Tanrısever, toplantıya katılan altı kurumun yetkililerinin sunu eşliğinde rakamlarla 2023 yılı çalışmalarını aktaracaklarını, akabinde ise 2024 yılı planlamalarını ve öngörülerini ortaya koyacaklarını belirtip, kurumların sunuları sonrasında basın mensuplarının çalışmalarla ilgili görüş ve düşüncelerini almak istediklerini belirti.

Vali Tanrısever’in açılış konuşması sonrası sırasıyla, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sunuları izlendi ve sunuların sonunda basın mensupları görüşlerini ifade ettiler.

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Vali Alper Tanrısever, kamu hizmetlerinde bilgi alış verişinin ve istişarenin önemli olduğunu vurgulayarak, bundan sonra da Gümüşhane basınının da çağrılacağı bu tür toplantılar düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

TOPLANTIYA KATILAN KURUMLARIN 2023 YILI ÇALIŞMALARINI HABER SİTEMİZDE PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

image_print

HABERLER