Vali Tanrısever; Şehit Ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı Hediye Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

13 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever; Şehit Ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı Hediye Etti

Giriş Tarihi: 04 Şubat 2024 - 0:05

Son Güncelleme: 04 Şubat 2024 - 0:05

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, vefat yıldönümünde Şehit Teğmen Recep Erdoğan’ın ailesini Gümüşhane Merkeze bağlı Hasköy köyünde ziyaret etti.

Vali Tanrısever,  Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2016 yılında teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 26 yaşında şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın Hasköy köyündeki ailesini ve kabrini ziyaret etti.

Şehidimizin babası Vahittin, annesi Mecnun Erdoğan’la görüşen Vali Tanrısever Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından şehit ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Vali Tanrısever, aile ziyaretinin ardından 3 Şubat 2016 tarihinde son yolculuğuna uğurlanan Teğmen Recep Erdoğan’ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

Aynı vadide yer alan Merkez ilçeye bağlı Hasköy ve Torul ilçesine bağlı İnkılap köylerini de ziyaret eden Vali Tanrısever, köy kahvehanelerinde vatandaşlarla bir araya gelip, köy sakinleri ile hasbihal ederek taleplerini dinledi.

Daha sonra  Taşkın Alabalık Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Tanrısever, Gümüşhane’nin balık ihtiyacını karşılayan tesisin sahibi Hüseyin Taşkın ve çalışanlarına teşekkür etti.

image_print

HABERLER