Vali Tanrısever’den Gümüşhane İl Özel İdaresi’ne Övgü - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever’den Gümüşhane İl Özel İdaresi’ne Övgü

Giriş Tarihi: 21 Mart 2024 - 4:44

Son Güncelleme: 21 Mart 2024 - 4:44

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, görev süresi 31 Mart’ta dolacak olan İl Genel Meclisi üyeleri ve İl Özel İdaresi personeliyle iftarda bir araya geldi.

Kurumun sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programında İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi işçisi, memuru, müdürüyle bir araya gelen Vali Tanrısever, geçtiğimiz 5 yıllık süreç boyunca İl Genel Meclisi üyelerinin Gümüşhane’nin tüm ilçelerine, dağlarına, köylerine layıkıyla hizmet etmeye çalıştığını belirterek teşekkür etti.

İl Özel İdaresinin de bu 5 yıllık süreçte Covid-19 salgını, Giresun’daki sel felaketi ve 11 ili etkileyen deprem felaketinde her yere koştuğunu ve her yerde izi olduğunu kaydeden Vali Tanrısever, “Gümüşhane’nin de dört bir tarafında izi olan İl Özel İdaresi çalışanları hepinizden Allah razı olsun. Bundan sonraki 5 yılda da yeni İl Genel Meclisi üyeleriyle beraber yeni dönemde yine Gümüşhane’nin her tarafına hizmet etmeye, vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri en iyi şekilde vermek üzere sizlere güveniyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

İftar programına Vali Yardımcıları Bahar Kaya, Mehmet Faruk Saygın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi üyeleri, şube müdürleri ve memur-işçi personel katıldı.

image_print

HABERLER