Vali Tanrısever’in 10 Ocak Hassasiyeti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever’in 10 Ocak Hassasiyeti

Giriş Tarihi: 15 Ocak 2024 - 19:51

Son Güncelleme: 15 Ocak 2024 - 19:53

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahvaltılı toplantıya Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Gümüşhane ve ilçelerinde görev yapan  gazete ve  internet haber siteleri  sahipleri, temsilcileri, muhabirleri ve köşe yazarları ile haber ajanslarının Gümüşhane temsilci ve muhabirleri katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Valiler toplantısına katılmak için geçtiğimiz haftayı Ankara’da geçiren Vali Tanrısever, şehre dönünce gazetecilerin gününü kutladı.

Tarihi Balyemez Konağı’nda düzenlenen programda konuşan Vali Tanrısever, tüm gazetecilerin güzel haberler yapmasını, kente ve ülkeye faydalı haberler yapmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını da ileten Vali Tanrısever, “İlimizde sizler de bir kamu görevi yürütüyorsunuz. Kaleminize, yüreğinize sağlık. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü de yaptığı konuşmada, “Biz de sizlerin 10 Ocak İdareciler Gününüzü kutluyoruz. İlk geldiğiniz günden beri basınla diyaloğunuzu, samimiyetinizi takdir ediyoruz, çok teşekkür ediyoruz. Nazik davetiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Tanrısever’in basın mensupları ile yaptığı toplantıya İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Demiral ve Gümüşhane Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru da katıldı.

image_print

HABERLER