VALİ TAŞBİLEK 5. MAHALLE TOPLANTISINI AKÇAKALE’DE YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK 5. MAHALLE TOPLANTISINI AKÇAKALE’DE YAPTI

Giriş Tarihi: 19 Aralık 2019 - 8:17

Son Güncelleme: 19 Ocak 2020 - 11:31

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in Türkiye’de bir ilk olarak başlattığı tüm mahallelerde vatandaşlarla toplantı programları devam ediyor.

14 mahallesi olan Gümüşhane merkez ilçede 5. toplantısını 18 Aralık 2019 Çarşamba günü, kısa bir süre önce köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen  Akçakale’de yapan Vali Taşbilek toplantıda vatandaşlarla yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi her Çarşamba günü mahallelerde toplantılar yapıyoruz. Bu toplantıları yapmaktaki amacımız sizlerle hem tanışabilmek hem de sizlerin gözüyle mahallelerimizin eksikliklerini, sıkıntılarını görebilmek. Size hizmet vermekle mükellef olan bütün arkadaşlarımız burada. Bizim için en önemlisi sizlere en iyi şartlarda hizmet verebilmek, aziz milletimizin devletinden razı olmasını sağlayabilmektir”

Mahallenin eski okulunda yapılan toplantıda vatandaşların istek ve şikayetlerini görevlilere not aldıran Vali Taşbilek, amaçlarının “Devletinden razı olan vatandaş profili” nde en yüksek noktaya çıkmak olduğu için Akçakale mahallesi sakinlerinin dile getirdiği istek ve şikayetlerin bu bağlamda ilgili kurumlara iletileceğini ve kendisinin de bizzat takip edeceğini belirtti.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ

image_print

HABERLER