VALİ TAŞBİLEK BAYRAM ÖNCESİ ŞİRAN VE KÖSE MUHTARLARI İLE GÖRÜŞTÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK BAYRAM ÖNCESİ ŞİRAN VE KÖSE MUHTARLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Giriş Tarihi: 08 Ağustos 2019 - 21:17

Son Güncelleme: 08 Ağustos 2019 - 21:17

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, 8 Ağustos 2019 Perşembe günü Şiran ve Köse ilçelerinde muhtarlarla ayrı ayrı toplantı düzenledi.

Toplantılara kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de katıldı. Muhtarlar; köylerindeki ihtiyaç ve taleplerini birinci ağızdan en yetkili isimlere yönelttiler.

Vali Taşbilek her iki toplantıda da yaptığı konuşmada şunları belitti:

“Sizlerin beklentilerinizi almak ve bu beklentilere çözüm bulmak için bütün kamu kurum ve kuruluş yetkililerimizle buradayız. Sağlıklı, güzel hizmetler sunabilmek için sizlerin sıkıntılarını, isteklerini, dileklerini birinci ağızdan dinlemek istiyoruz. Sizlerden özel bir istirhamım olacak. Bizlerin, her türlü çabaya, her türlü çalışmaya rağmen ulaşamadığımız dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaşmak, onları bizimle buluşturmak ve ihtiyaçlarını sıkıntılarını giderebilme noktasında bizlere köprü olmanızı istiyorum. Dezavantajlı vatandaşlarımızı bizlere ivedilikle bildirin ki, bu vatandaşlarımızı devletten razı halde tutabilelim. Önümüz bayram. Bayram döneminde yaşanacak trafik yoğunluğundan dolayı bizleri üzecek hadiselere mahal vermemek için lütfen yakınlarınızı, ulaşabildiklerinizi trafikte dikkatli olmaları noktasında uyarınız ki bayramı bayram gibi yaşayalım. Ailelerinizle, çocuklarınızla ve bütün sevdiklerinizle güzellikler içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.”

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER