VALİ TAŞBİLEK COVİD-19 DENETİMİNİ KÜRTÜN'DE YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK COVİD-19 DENETİMİNİ KÜRTÜN’DE YAPTI

Giriş Tarihi: 04 Kasım 2020 - 21:14

Son Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 21:15

Gümüşhane’nin ilçelerini gezerek pandimi tedbirleri denetimlerine katılan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, 4 Kasım 2020 çarşamba günü de Kürtün ilçesinde denetim yaptı.

Vali Taşbilek’in denetimine Kürtün Kaymakam Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Enver Şen, GTSO Başkanı İsmail Akçay da katıldı. 

Kürtün ilçe merkezindeki iş yerlerini denetleyen Vali Taşbilek gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün Kürtün ilçemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirler nedir, arkadaşlarımız hangi çalışmalarımızı yapıyor, vatandaşlarımızın kurallara uyum noktasını gözlemleyebilmek ve Kürtünlü vatandaşlarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sormak için buraya geldik. Vatandaşlarımıza özellikle maske konusundaki duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Maske ile birlikte mesafe bizim için çok önemli. Kişisel mesafelerimizi olabildiği kadar açmak durumundayız. Kış dönemi geldi, kapalı alanlarda çok fazla kalınmamasını, vatandaşlarımızın misafirlik ilişkilerini olabildiğince azaltmasını, komşuluk ilişkilerini biraz daha seyrelterek gönülden komşuluk ilişkilerini yürütmelerini, telefonla ve diğer iletişim araçlarıyla özlem ve hasretlerini gidermelerini özellikle istirham ediyorum. Kış dönemi kapalı mekanlar yoğun olarak kullanılmamalı. Hem Gümüşhanelilerin hem de Kürtünlü vatandaşlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı duyarlılıkla hareket edeceklerine eminim.”

image_print

HABERLER